Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 11:48 2 247 3

Трогателно ВИДЕО: Шакира целува краката на баща си в болницата

  • шакира-
  • баща-
  • болница-
  • трогателно видео

Феновете бяха обзети от емоции, гледайки клипа

Трогателно ВИДЕО: Шакира целува краката на баща си в болницата  - 1
Снимка: БГНЕС

91-годишният баща на Шакира, Уилям Мебарак, напоследък изпитва здравословни проблеми, включително се зарази с ковид, падна и претърпя няколко операции.

В момента Уилям е в болница в Барселона и Шакира се старае да го посещава редовно. В понеделник певицата сподели видео от последното си посещение, на което се вижда как целува краката на немощния си баща, след като той е изпълнил серия от упражнения за сила, пише life.dir.bg.

Тя поставя надпис под клипа: "Животът е нещо, което се случва между посещенията в болницата и костюмите за Хелоуин", което подсказва, че прекарва много време в болницата с баща си.

Феновете бяха обзети от емоции, гледайки клипа, а един от тях написа: "Това накара очите ми да се насълзят", а друг коментира: "Животът става мъчителен, когато някой близък е в болница, но когато се видят резултатите, благодарим на Бога за тези велики чудеса."

Преди дни Шакира сподели снимка на родителите си, които се целуват в болницата, а баща ѝ е заобиколен от медицинско оборудване, като написа сърцераздирателната снимка: "Истинска любов".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реклама

    3 4 Отговор
    Преиграва
  • 2 ИВАН

    2 6 Отговор
    От коя махала е тая Шлакира, много се въдят такива - по цял ден лакалука
  • 3 Калпазанин

    3 2 Отговор
    Що да преиграва, колко такива като нея ще го направят това публично достояние, сигурно всички от пайнер честно не го очаквах само едно голямо,браво, да не си знае парите и да се грижи за баща си вместо като повечето да ги тръсне в старчески дом