Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 10:15 1 894 2

Анди Тейлър от "Дюран Дюран" обяви, че страда от рак в четвърта степен

  • дюран дюран-
  • анди тейлър-
  • рак-
  • залата на славата на рокендрола

Заболяването не е "непосредствено животозастрашаващо", но "лек няма", пише Тейлър

Анди Тейлър от "Дюран Дюран" обяви, че страда от рак в четвърта степен - 1
Снимка: БГНЕС

Въвеждането на "Дюран Дюран" в Залата на славата на рокендрола трябваше да е и среща с един от бившите членове на групата Анди Тейлър, но той отсъства от церемонията, защото страда от рак в четвърта степен, съобщиха бившите му партньори от групата, цитирани от АФП.

По време на церемонията в Лос Анджелис Саймън ле Бон, фронтменът на британската група, пожънала огромен успех през 80-те години, прочете писмо от Анди Тейлър. В него той обяснява, че преди четири години е диагностициран с рак на простата четвърта степен.

Заболяването не е "непосредствено животозастрашаващо", но "лек няма", пише Тейлър. Той отбелязва, че въпреки изключителните усилия на екипа му, за него би било непосилно и физически, и психически да участва в церемонията.
"Но нищо от това не бива да отклонява вниманието от постигнатото от групата (с или без мен) в продължение на 44 години", пише още Тейлър.

Пред журналисти зад кулисите Саймън ле Бон каза, че вестта за болестта на Тейлър е "напълно опустошителна". "Обичаме Анди. Няма да се изправя тук и да плача, смятам го за неподходящо, но така се чувствам", каза той.
През 2006 г. групата прекъсна отношения с Тейлър заради "непреодолими различия" между него и новаторите в ню уейв музиката.

Бившият изпълнител от групата Уорън Кукуруло също не участва в церемонията в събота в Лос Анджелис.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    АНО ОЦЕЛЕЕ много ХОРА страдат от ОНКОЛОГИЧНО заболяване
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.