19 Ноември, 2022 09:17 16 803 4

Голямо щастие очаква 3 зодии през 2023 г.

  • щастие-
  • късмет-
  • хороскоп-
  • зодии

Представителите на три зодиакални знака ще се радват на луд късмет

Голямо щастие очаква 3 зодии през 2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

Астролозите вече са готови с част от прогнозите си за следващата 2023 година.

Според тях представителите на три зодиакални знака ще се радват на луд късмет и голямо щастие през следващите 365 дни. Експертите разкриха какъв е списъка от тези щастливци, проверете дали сте сред тях.

Близнаци

Трябва да запомните, че понякога рискът е оправдан. Само по този начин пред вас могат да се отворят нови врати с големи възможности и перспективи. Не се страхувайте да промените нещо в живота си.

Имате шанс да подобрите стандарта си на живот, включително и финансово. Можете също така да предприемете пътуването на вашите мечти. Вземете любимите си хора с вас и се впуснете в приключение, пише jenata.blitz.bg.

Рак

Специалистите в областта на езотериката ви съветват да помислите за смяна на работата. Ако вече не виждате перспективи в сегашната си фирма или нямате особено желание да продължавате да работите в тази компания или област, тогава е време да промените нещо.

На ново място пред вас ще се открият много нови възможности и ще можете да спечелите повече. Като цяло всички промени през 2023 година ще бъдат към добро.

Дева

Ще имате възможност да демонстрирате целия си професионализъм. Звездите ви обещават успех в творческите начинания. Работейки по нов проект, можете не само да промените убежденията си, но и да получите добър доход.

Също така ще имате шанс да срещнете сродната си душа. Астролозите обещават, че годината на черния воден заек ще бъде много щастлива за вас.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Близнак

    4 0 Отговор
    Аз съм си намерил една Дева , на която съвсем щастливо промених зодията.....

    Коментиран от #2

  • 2 Дева

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Близнак":

    Искам и аз , ако може , промяна на статута!
  • 3 Касандра от Сусурлево

    6 1 Отговор
    Пълни измишльотини, преписани сигурно от преводача на Гугъл! Следващата година, за съжаление на 9 от зодиите, е годината на огнените овен, лъв и стрелец! Това ще ви го каже всеки нормален астролог, който знае как се движи Юпитер и как Сатурн след повече от 2 години излиза от водолей! А написаното тук е демонстрация на една особена разновидност на пропагандата, известна като "разделяй и владей", придобила особена извратеност в "насъсквай и побърквай", ако вярваш на доказани шарлатани, де!

    Коментиран от #4

  • 4 Стрелец

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Касандра от Сусурлево":

    Ехееее, зарадва ме, Касандра:)