Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 08:32 2 951 22

Рут Колева на разпит в полицията

  • рут колева-
  • разпит-
  • полиция

Разследващите полицаи са се държали много любезно с нея

Рут Колева е била разпитана в полицията на Перущица в четвъртък. Поводът е образувана проверка след снимките, на които певицата е клекнала разкрачена по боди върху паметника в родопския град.

"Заради жалбата срещу мен в прокуратурата бях привикана на разпит в Перущица да дам обяснения, което, разбира се, направих", написа Колева в профила си във Фейсбук.

Пред "България Днес" изпълнителката сподели, че разследващите полицаи са се държали много любезно с нея. "Бяха много свестни и разбрани, но си изпълняват задълженията, защото прокурорът им е наредил да бъда разпитана", каза още певицата.

Тя допълни, че "вероятно ще има и втори разпит". На въпроса в какво качество са я привикали, за да дава обяснения, Рут Колева отговори, че според нея не като свидетел.

"Мисля, че ме обвиняват", уточни певицата. Изпълнителката довери, че се е явила в полицейското управление в Перущица без адвокат. "При следващия разпит вече няма да се явявам сама", обеща Рут. Тя обаче не разкри спряла ли се е вече на някой адвокат.

Под текста за привикването си на разпит в Перущица Колева е добавила и видео от "местопрестъплението".

"И понеже "престъпникът винаги се връща на местопрестъплението", посетих отново и паметника, за да проверя как стоят нещата след сигнала на кметицата за оскверняване на "добре стопанисваното от нея място". Паметникът си е в съвсем прилично състояние и когато сме снимали, и сега, твърди кметицата", не крие сарказма си певицата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    1 6 Отговор
    Рут Колева Е БИЛА на разпит в полицията.
  • 2 печкар от Биркенау

    13 2 Отговор
    ще я приемем на СПА процедура
  • 3 Ъхъ

    34 1 Отговор
    Как туй нещо не се загуби в гората, ще се скъсам да не го търся!
  • 4 Този

    31 3 Отговор
    плод на западните ценности ще понесе ли отговорността за скверноста и последвалото безочие?
  • 5 Тази

    41 1 Отговор
    нагла женица, която се прави на певица, изглежда не разбира, че в каквото и състояние да се намира паметника, с просташките си пошли пози на снимките, ОСКВЕРНЯВА паметта на костите на загиналите. Неподдържането на паметника е проява на неуважение, но нейните снимки са ПОЗОР ! Ако толкова е била провокирана от това, ЗАЩО като публична личност не пое инициатива за неговото възстановяване ? Знаем, че е "радетел" за справедливост и се присъедини към протеста на "Black live matters" в Ню Йорк по време на ковид епидемията. А за проблем в родната си страна - цинизъм...
  • 6 Ушев идиот

    11 0 Отговор
    Ще и направиме кунилингус Кундалини
  • 7 Ъпчов

    33 0 Отговор
    Ако спрете да пишете за тази, това ще е най-голямото наказание за простотията и. Такива като нея искат да са в медиите независимо от повода.
  • 8 Гешов

    24 1 Отговор
    Да я осъдят ефективно, за навакса пропуските си във възпитанието си тази " певца"!
  • 9 Липса

    26 1 Отговор
    Липса на морал. Била съм в параклиси,в които няма никой, но не съм се гологъзила пред олтара.В католически църкви не влизаш с голи рамене и крака.ИМА НЕПИСАНИ НОРМИ И ПРАВИЛА,които даже е по-важно да се спазват.Защо постоянно някой трябва да ти обяснява кое е правилно и кое не.В България няма пари,за да се поддържат паметници,църкви и т.н.Някои хора строят даже чешми за хаир,а други като РУТ и онези фолкпевци --поругават символи.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Малко

    19 0 Отговор
    Малко акъл да имаш,ама да ти дойде навреме.На Рут,въобще не й е дошъл акълът,поне да се засрами,от това което е направила,а продължава да наглее.Егати рекламата,която си прави.Това е безсилие.И подло,много пошло.
  • 12 Прокурор

    20 0 Отговор
    Опростачването на народа няма край! ЧАЛГА, ЧАЛГА И ПАК ЧАЛГА!!! Лумпените искат хляб и зрелища. ХЛЯБ НЯМА!
  • 13 гаргаграчи

    18 0 Отговор
    Едно въпросче към фалшиватагарга Рут-дали в празната си киферица си могла да си зададеш въпроса дали можехме да снимаме на минарето на джамия и какво ще ти се случи след това на теб и екипа?Защо питам,защото тези гнусни рекламни агенции сега снимали на камбанарията на християнски храм!
  • 14 Кскдкдй

    13 0 Отговор
    Когато си световно неизвестен, и си правиш реклама…. Няма лоша реклама.
    Дано поне лепнат на тази анонимница доста сериозна глоба

    Коментиран от #22

  • 15 сила

    4 12 Отговор
    ако някой се беше изтипосал с потури , цървули , разгърден с космати гърди и рунтав калпак как щеше да реагира патрЕотичното население на най изпадналата и корумпирана евроазиатска територия......само питам

    Коментиран от #19

  • 16 Представям си

    12 0 Отговор
    Представям си хора с талант като Лили Иванова,Георги Христов и др да трябва да прибягват до подобно поведение.На къде отива тази страна? Който е пътувал в Гърция,знае колко параклиси има покрай пътищата.Ами ,ако утре нашата Рут я напъне голяма нужда и реши да се снима,пък и да качи снимка как го прави.Страх ме хваща от хора,които мислят,че всичко им е позволено.
  • 17 Байганьовщина

    14 0 Отговор
    Не напразно Бай Ганьо е събирателен образ за простащина.Ами Джизъса се беше подписал на Колизеума в Рим,Рут си прави реклама в неприлична поза над костница на герои ,онези чалгари се разголили на камбанария на църква...Простащина,какво да каже човек.Срам ме е,от такива сънародници.
  • 18 АВЕ....ТОВА НЕВЕЖО И НАГЛО....

    13 0 Отговор
    СЪЩЕСТВО АКО Е ПЕВИЦА....ТО ТОГАВА ЛИЛИ ИВАНОВА НЕ Е....ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ ТАЗИ ПРОТИВНА КУКУМЯВКА...ЧЕ И НЕКАДЪРНА НЕ ЗНАЕЛА НАД КАКВО СЕ ЧЕКНЕ ТАЯ КВАДРАТНА НУЛА.....ТАЯ АКО СКОЧИ ОТ ЛОДКА В ОТКРИТО МОРЕ НЯМА ДА УЛУЧИ ВОДАТА....
  • 19 Пази Боже

    10 0 Отговор

    До коментар #15 от "сила":

    "Пази Боже,сляпо да прогледа"..Не разбирам какво искаш да кажеш,но е лошо,ако одобряваш поведението на тази певачка.Снимките са като за порно списание,а мястото е крайно неподходящо за подобна сесия.
  • 20 Не напразно

    7 0 Отговор
    Не напразно,хората на жени с подобно поведение,казват КИФЛА.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 За нея

    12 1 Отговор

    До коментар #14 от "Кскдкдй":

    глобата няма да бъде проблем. Който спонсорира участието и в протеста на "Black live matters" в Ню Йорк, той ще и даде пари за глобата. За нея наказанието няма значение. Тя е толкова "целеустремена" във изявите на своето "величие", че само случка, която би разтърсила съвестта и може да бъде истинско осъзнаване и проява на наказание. Но трябва да има порицание на постъпката и и предупреждение към онези, които биха се "увлекли" да и подражават.