Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 16:54 4 064 9

Деси Слава и Азис пак скарани

  • деси слава-
  • азис

Този път блондинката била виновна

Деси Слава и Азис, които са приятели от близо 20 години, пак са скарани. Този път блондинката била виновна, за което ѝ е гузно.

"Не е кой знае какво. Вече с възрастта сме по-чувствителни", обясни Деси Слава в „Шоуто на Николаос Цитиридис" преди дни.

Гласовитата изпълнителка може и да оценява “с не е кой знае какво" новата с причина с колегата ѝ да не си говорят, но самият той явно не е на същото мнение. Азис отказвал да ѝ вдигне телефона.

"Васко, извинявай! Не знам, гледаш ли ме?", обърна се Деси Слава към приятеля си от ефира на bTV и веднага допълни, че му е купила парфюм. С подаръка певицата се надява да умилостиви Азис и да получи прошката му.

"Надявам се да ми вдигнеш телефона, за да ти го подаря", заяви още певицата. Както и Деси Слава сподели, дружбата ѝ с Азис е от години, но е на приливи и отливи. Двамата не са споделяли за какво се карат, но в бранша се говори, че най-често става дума леки прегрешения. Само че и Деси Слава, и Азис са много емоционални, което допринасяло за периодичното разваляне на дружбата им. Сигурно е, разбира се, че ще се сдобрят. Двамата винаги са били близки и са се подкрепяли в трудни моменти. Случвало се е, например, когато не се чувства добре, Азис да звъни на Деси Слава, за да му изпълни някоя народна песен. Тя извивала глас, а той хлипал от другата страна на телефонната линия и така му олеквало.

"Много го обичам", сподели Деси Слава, която има няколко дуета с Азис от златните години на попфолка. Сред тях са и хитовете „Жадувам" и „Казваш, че ме обичаш". Любопитна подробност е, че Азис и Деси Слава са родени на 7 март. Той е по-голям с една година и няколко часа от нея.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    3 14 Отговор
    Не са хубави тези неща... Господин Васко Азис е ЛЕГЕНДА на българския поп фолк и е записал името си с златни букви в историята на любимата ни музика! Но и госпожа Десислава е невероятно велика испълнителка и невероятно, умопомрачително, нереално,фантастично красива жена! Дано скоро се здобрят и ни се зарадват с нови легендарни турбо класики!
  • 3 Гнойко

    14 1 Отговор
    Хайде да не ни занимавате с глупости.
  • 4 АБВ

    12 1 Отговор
    ХА ХА боли ме шмайзера за тия.Хич да ги няма ми е все тая
  • 5 хммм

    10 1 Отговор
    Той сиганин тя българка... как да стане??

    Коментиран от #7

  • 6 Ром Бакарди

    6 4 Отговор
    "На ти куклити-дай си ми парцалити!" такваз е таз дружба между тез двамата. Сигорно спорят кой е по баш певач и на кой балдърите са по-дебели. Чесну-за мен идна идея по хараби певач е Дисислава, ама ко ут туй- се са кълчат за паре и двамата. Абе, да са упраят там какту си знаят.
  • 7 0808

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "хммм":

    .... българка? Грешиш приятелю, много..
  • 8 Нормален

    7 3 Отговор
    Дебели, застаряващи, никому непотребни лелки :( Скука....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.