Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 14:15 2 411 1

Откриха жива котка в чекиран багаж (СНИМКА)

  • котка-
  • жива-
  • багаж-
  • летище-
  • полет

Пътникът предполага, че котката - която е в багажа му, е влязла в куфара незабелязано

Откриха жива котка в чекиран багаж (СНИМКА) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Хората вземат странни неща в самолетите - това не е нищо ново. Оказа се, че куфар, чекиран за пътуване от Ню Йорк до Орландо, Флорида, на 16 ноември със сигурност е съдържал нещо доста странно, пише CNN.

Докато багаж на пътник е на рентгеновата машина, служителите на летището виждат вътре неща като бутилки, чаши за вино, чифт джапанки - и образ на котка в реален размер.

В крайна сметка, настина в багажа има истинска котка- жива и невредима от последните няколко часа прекарани пътувайки в самолета.

Служителите, които са видели изображението и след това са отворили куфара, за да извадят котката, са били „шокирани“, казват от летището.

Въпреки че ежедневно се занимават с всичко - от неразрешени огнестрелни оръжия до незаконен сос от червени боровинки, рядко се открива живо животно в чекиран багаж. За щастие котката не се е опитала да избяга, когато са отворили куфара, добавя vesti.bg.

Пътникът, който е пътувал с Delta Air Lines, е бил извикан, за да обясни за съдържанието на багажа си и е казал, че това не е неговата котка и тя принадлежи на друг член от семейството му. Той предполага, че котката - която е в багажа, е влязла в куфара незабелязано.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някоя си

    15 0 Отговор
    И моята котка обича да влиза в чанти , найлонови торбички и кашони 🤣🤣🤣🤣