Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 07:52 6 143 15

Силен играч напусна "Игри на волята", стана ясен първият полуфиналист

  • игри на волята-
  • полуфиналист-
  • джаферович

Кои са полуфиналистите в четвърти сезон на “Игри на волята" предстои да стане ясно тази вечер

Георги, Ралица и Джаферович се впуснаха в бягство от затвора на Арената на най-екстремното риалити “Игри на волята: България”. Те трябваше да издърпат тежък варел по пясъка, за да се измъкнат от клетката, в която бяха заключени, и да продължат по трудното трасе. Георги успя да извоюва ключова победа, която му спечели място в състезанието, както и цялото богатството от грошове на Джаферович.

Въпреки силния вятър, който обръщаше парчетата от пъзела, Ралица успя да подреди загадката в края на трасето преди Джаферович, за която състезанието приключи. “В този момент съм щастлива, че стигнах дотук, защото рискувах и здравето си на тази Арена. Ходът вчера беше всичко или нищо. Знаех, че няма да мога да победя останалите, ако не направя това” - сподели Джаферович пред водещия Димо Алексиев минути преди да напусне Арената завинаги.

Щурмът към голямата награда продължи без почивка, а финалистите се изправиха в индивидуален сблъсък за пресяване на потенциалните шампиони. Те играха двубои един срещу друг на опасното предизвикателство “Колелото на смъртта“. Гого доказа, че е най-силният воин в тази битка, което автоматично го превърна в първия сигурен полуфиналист. Ралица, от своя страна, не отбеляза нито една победа. Това беше третата ѝ загуба за тази седмица, която я изпрати на трети пореден елиминационен дуел.

Какво ще се случи на последния съвет на финалистите? Какви лични предимства имат състезателите? Ще използват ли своите златни грошове? Ще има ли непредвидени обрати? Кого ще изпратят финалистите на Арената срещу Ралица? Кои са полуфиналистите в четвърти сезон на “Игри на волята: България” - предстои да стане ясно тази вечер в 21:00ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор
    ТЕ ВСИЧКИ имат ВОЛЯ ТАЛАНТ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Джадерович

    25 3 Отговор
    Много долна и лицемерна жена.
  • 4 анонимен

    9 0 Отговор
    Гого>Филип>Георги... Гого и Филип или Филип и Гого и Георги силни играчи. Тая дългата мина покрай капките, както и Джаферович. Сърбина е готин, но според мен не е по силен от горните изброени от мен. Гого е силен играч. ФИЛИП СЛЕДВА ДА ПОБЕДИ. НО ПОНЯКОГА КЪСМЕТА МОЖЕ ДА ИМ ИЗНЕВЕРИ, А НА ДРУГИ ДА ПОМОГНЕ. Водещите са страхотни. И двамата. С нетърпение чакат и на запис ги гледат. Избирайте си депутати ПП, а не ПКП. Силни характери и ви моля не плачете, че си променям мнението. Силните хора не се огъват пред нищо и не плачат. Гого филип и сие давайте, нищо, че се знае, кой е спечелил формата, или греша. Скуката ще настъпи когато свърши и на много хора млади ще им липсвате. Успех и късмет в живота.
  • 5 Димо

    15 2 Отговор
    Силен?? Най противната и бездарна личност
  • 6 Хихи

    2 3 Отговор
    Не е лоша Джаферович. С фациалист щом то е, не й е ок. И двамата са го изкарали. И не следва да чете лоши неща, защото може да я повтори и още повече да се изкриви. Малка се е омъжила, 2 дечица, стрес, безсънни нощи. Всеки си знае себе си. За фациалиса докторите говорят, че е от течение, простуда, но и от психиката е го казват другите, всичко е на психична, нервна почва. Да са живи и здрави. Лоши хора няма. Все пак достигна до края. Силен играч, но е пълничка и старичка пред дългата на сърбина.
  • 7 ......па

    21 1 Отговор
    Хайде СБОГОМ завинаги на семейство Джаферович от телевизионни изяви.Опротивяха и омръзнаха на всички.
  • 8 Прост, неграмотен българин

    0 5 Отговор
    Джаферович да си жива и здрава и се пази от зли духове. На едно ченге жената втори път и е изкривена, не може човек да й се разбере на говора, но е учителка. От старите ченгета еродит е съпруга й. Според мен най-голямото богатство е здравето, мили, млади хора. Важни са парите, но горе и долу ти дават чисто 520 лева. Лишавате се и градските да ходят на село да копат на въздух чист. А старите. С въздух не се живее. Успех на игрите. И умната ги харчете.
  • 9 Прост, неграмотен българин

    4 1 Отговор
    Гого Филип Георги Мани Сърбинът и сие, това искамеФилип има всички качества, външност и издръжливост. Всички де. Мразя мъже ревливи. Дали защото не реват или плачат нашите близки. Вижте бате Бойко, не плаче, здрав, як, да не ми се обидят политиците, но много слаби хора, със слаби характери има в Бг. На 2 стотинки бб го правят и не плаче. Лично мое мнение.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Най-сетне си тръгна

    11 0 Отговор
    Джаба
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Женя

    7 0 Отговор
    Нова тв колкото и пиар да и правят, колкото и да я пробутват напредн дъртия шопар ЖенитУ се видя, че нищо не става от нея, освен интригантка...жалко, че така ще възпита децата си.
    Силна в покриването от сериозни битки и в "ох лошо ми е", "оххх пръстите ми"! Народа не е глупав да си пробутвате общата на Нова! Лош пиар и направихте, та и лъснаха и "кирливите и ризи"
  • 15 Аре, бегай..

    6 0 Отговор
    Силен играч!? Не е истина... целия сезон стоеше на пъзела без да си мръдни дебелия гз по трасето. Една битка и е чао.