Last news in Fakti

26 Ноември, 2022 09:48 4 359 21

Само една жена остана в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • полуфинал-
  • финал-
  • отпадане-
  • елиминации-
  • битка-
  • риалити

Ралица си тръгна от риалити формата след оспорвана битка срещу Виктория

Тежка елиминационна битка на Арената определи последния полуфиналист в четвърти сезон на “Игри на волята: България”.

Виктория успя да надделее в оспорваната надпревара срещу Ралица и се превърна в последния воин в полуфиналната битка, както и в най-добрата жена в състезанието. Във вторник тя ще се изправи срещу Георги, Филип, Гого и Алекса, а само най-добрите трима ще продължат към финалния сблъсък за почетното първо място и голямата награда от 100 000 лв.

Минути преди края на елиминационната битка късметът изневери на последната останала жена от племето на Безстрашните - Ралица и тя напусна състезанието.

“Надявам се с моето участие в “Игри на волята” да съм вдъхновила много жени да се запишат на кастинг и да участват. Показах, че можем да се борим наравно с мъжете, че сме по-добри от тях в социалната игра и дори можем да ги побеждаваме. Няма нищо невъзможно” – сподели Ралица, която си тръгна от Арената с наръчника на воина – книгата “Готов за победа”.

Само една жена остана в "Игри на волята"

Предишната вечер финалистите се събраха край огъня на племенния съвет, за да определят нейния противник. На финалната права състезателите похарчиха всичките си грошове и лични предимства, превръщайки съвета в низ от неочаквани обрати. Ралица си купи малко предимство за елиминационна битка, което обаче не успя да я спаси. Алекса даде всичките си грошове, за да си купи голямо предимство за полуфинала, а Георги предаде цялото си богатство за имунитет.

В хода на номинациите станаха ясни скритите предимства на всички играчи. Ралица извади сабите на спасението, с които насочи 2 допълнителни гласа към Филип, срещу когото избра да се изправи на Арената. Той, от своя страна, показа своя дългопазен амулет за скрито предимство, а след тежки размисли Алекса използва томахавката на съдбата срещу най-близкия си приятел - Виктория, която сама пожела да се изправи в елиминационния дуел.

Само една жена остана в "Игри на волята"

Ще се развълнуват ли участниците от посланията на най-близките им хора малко преди финала? Ще има ли сълзи в очите им? Кои участници ще отпаднат в полуфиналната битка и кои ще продължат напред? Кой ще вдигне чека за голямата награда от 100 000 лв. и ще стане новият шампион на екстремното риалити?

Големият финал на четвърти сезон на “Игри на волята: България” ще гледаме във вторник (29-и ноември) от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ......па

    23 4 Отговор
    Виктория остана незаслужено защото беше най-слабата жена от каста и през целия сезон игра за Алекса и стоя удобно зад гърба му.Тази битка с рибата и кукичките е най-лесната за манипулиране от продукцията в зависимост кой участник искат да остане.Помним в миналия сезон как на нея прецакаха Мартин за сметка на Паулина.А Калеко Алеко,Евгения и Виктория ще си останат най-недолюбваните от зрителите защото бяха подпирани от предаването.Пасторът на Виктория е един от спонсорите на предаването и затова я добутака до тук.Конфликт на интереси но СЕМ както винаги с широко затворени очи.
  • 2 Весела

    24 2 Отговор
    Най слабата жена остана последна
  • 3 Извинявам се, но

    24 2 Отговор
    Това снощи не беше игра, като за финалисти! Такава игра можеше да бъде в началото на предаването. Толкова елементарна, въпрос на късмет, а не на качества на играчите. Толкова по - сериозни и тежки битки имаше преди тази игра за други участници. Чист късмет си беше за Виктория. Аз лични качества не видях. Закачена за Алекса, успя без никакви усилия да се добере до финала. Пълен абсурд!
  • 4 Бегай !

    7 10 Отговор
    Не гледам такива селски повърни.

    Коментиран от #17

  • 5 РИТОРИЧНО

    3 13 Отговор
    Що за безсмислен живот водите, щом си губите времето с подобни предавания? Толкова ли нямаше нещо по-смислено да свършите?

    Коментиран от #8, #11

  • 6 Е, чак пък толкова...

    20 1 Отговор
    Не е възможно чак такъв късмет да има Виктория. Има и научни теории за това.Просто няма как. Останах с впечатлението, че при нея нямаше празно. Където и да закачеше кукичката - беше все право в десятката. Защо накрая не извадиха всички останали и на двете, да се види честно ли е било всичко. Защото тази игра беше твърде лесна и чист късмет, нищо повече. Ралица е с много повече качества от Виктория, но в тази игра снощи, не се изискваха такива. Изключително странно.
  • 7 Още

    20 1 Отговор
    Без нито една елиминационна битка до финала. Най глупавата участничка
  • 8 Виж сега

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "РИТОРИЧНО":

    Всеки си знае кое колко и дали му е смислено или не. И на мен ми е супер непонятно как може някой толкова много да се вълнува от футбол, визирам световното в момента, защото за мен специално, точно гледането на мачове е загуби време, но за много хора това е супер важно. Така, че подобни обобщения като твоите са меко казано неадекватни. Гледай си собствения смислен живот и остави другите да си живеят своя, ако обичаш
  • 9 ха ха

    16 0 Отговор
    гОлЕмо театро изиграха треторазрядните актьори Вики и Алекса с брадвичката.То сълзи, то сополи, то полегване ту на раменце, ту у скут. То целувки,то прегръдки...бутаните от продукцията.Ревлица Янкова трябва да е много доволна от видяното.Всяка една от жените повече заслужаваше мястото на Виктория с изключение на Звезделина,Веселина, Велислава и Евгения.
  • 10 Хахаха ;-)))

    20 0 Отговор
    Тази истеричната Виктория не е най-силната жена в "Игри на волята". Ралица беше по-достоен финалист, защото ходи на много номинационни битки и победи Джаферович, Елица, Мира, Мани!!! А Виктория ходи само на една номинационна и крещеше като луда като я номинираха, та не посмяха втори път да я номинират. А на последната битка дадоха Игра на Късмета, като втори тото шанс с тези кукички, тука има-тука нема. Да не са й купили последната победа?
  • 11 Възмутен

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "РИТОРИЧНО":

    Кой си ти да казваш кой какво да свършил? Човек има нужда и от разтоварване, отпускане и забавление след свършените важни неща!
  • 12 Манипулации

    15 0 Отговор
    Най-противните участници в този сезон в Игрите бяха Виктория, Джаферович и Алекса! Виктория явноэима връзки като Джаферович и продукцията ги дотъркаля до финала, и двете със схеми и манипулации плюс "болните" пръсти на Джаферович и странните й разболявания преди капитански елиминационни битки!!!
  • 13 Истината

    17 0 Отговор
    Битката снощи между Виктория и Ралица беше пълен Фарс! Нагласена работа! Като тото.
  • 14 Десо Янкула

    1 3 Отговор
    Да и спукат яката дупара....Аз по такива си падам...
  • 15 Внос / Износ

    10 0 Отговор
    Подобни нагласени битки вредят на формата и имиджа на Игри на волята!
    Нека като търсят спонсори да бъдат без условия и шуробаджанащина!
    В противен случай ще има GAME OVER!
  • 16 абе,

    9 0 Отговор
    Последният съвет беше най-голямата бутафория .Алеко 3 месеца разправя как пази жените, за да изпрати своя най-добрата приятелка на елиминация,след минута размишление/ копира Зори:))) / но не му се подиграват като на нея.Разбира се, Виктория знае за брадвето (част от сценария), отива на сигурна битка, която предварително е нагласена да спечели.Ралица така и не разбрах защо си беше навила на пръста да се дуелира с Филип и дрема на предишни съвети та не използва сабите да прати Евгения на елиминация.Факт,че глупав човек каквото и да спечели го прахосва безсмислено.За разлика от Филип който има мисловна дейност и си извади имунитете в най-подходящия момент Алеко цял сезон намила за чест и достойнство а си купува голямо предимство за полуфинала. Не само,че не е мъжка постъпка,ами е мишкарска.Кой е мишката сега???
  • 17 🤔🤔🤔🤔🤔

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бегай !":

    Но, пък ги коментираш?!
  • 18 Добринка

    0 3 Отговор
    Ако беше спечелила Рали,сигурно нямаше да има коментари за нагласена игра....Съгласна съм че късметлийския елемент не е подходящ за този етап на играта,но момичетата се раздадоха на арената имаше и феърплей така че...на печелившите честито
  • 19 Божкеле, божкеле

    7 0 Отговор
    В сравнение с всички жени от играта, Виктория най-незаслужено остана последна. Да благодари на Алекса, че я пазеше и с това я добута дотук. С две индивидуални битки стигна до финал. Много нечестно. Това стана заради манипулациите и заплахите, които Алекса отправяше срещу другите момичета. Сдушиха се Виктория и Алекса и успяха. Но Алекса все пак се доказа на терена, а Виктория с хитринки и зад гърба на Алекса се промуши като змия напред. Отвратителен човек.
  • 20 Зрител

    6 0 Отговор
    Не заслужава да е на финал. Каква воля показа, мина между капките. Освен интриги, лицемерие, манипулиции друго не видях. Кралица била.
  • 21 ами,

    4 1 Отговор
    Най-силната жена в този сезон беше Елица и заслужаваше да е на финал,дори да го спечели.И не само финалът но и уважението и одобрението на българския зрител.Но влюбена-загубена по сръбския използвач загуби този шанс като му стана трамплин и го пробута в шоуто.А той е играч средна ръка,изобщо не може да се мери с Филип,Гого и Георги.Тази и глупава постъпка заради прищявката на възлюбения и,само отблъсна зрителя от нея, но любовта е сляпа.