Last news in Fakti

26 Ноември, 2022 10:38 1 644 10

Обвиниха в сексуален тормоз Номер 001 от "Игра на калмари"

  • игра на калмари-
  • номер 1-
  • актьор-
  • южна корея-
  • сексуален тормоз-
  • обвинение

Беззащитният старец в сериала, който се оказа злодей накрая, има своя тъмна страна и в реалния живот

Южнокорейската прокуратура повдигна обвинения в неправомерни действия от сексуален характер срещу срещу 78-годишния актьор О Йон-су, съобщиха Франс прес и ТАСС, позовавайки се на агенция Йонхап, пише БТА.

О Йон-су се прочу в образа на О Ил-нам или играч 001 в хитовата поредица "Игра на калмари" на стрийминг платформата Нетфликс, който впоследствие се оказа задкулисният организатор на бруталното тайно развлечение за богаташи.

Актьорът не е задържан от органите на реда. О Йон-су е заподозрян, че през 2017 г. е извършил непристойни действия спрямо жена. Пострадалата се е свързала с полицията през декември 2021 г., но през април случаят е приключен, без да бъдат повдигнати обвинения. По искане на жертвата с инцидента се е заела прокуратурата.

По време на прокурорското разследване О Йон-су отрече обвиненията.

През януари тази година актьорът донесе първия "Златен глобус" на Република Корея с ролята си в сериала "Игра на калмари", за което бе приветстван в родината си и в чужбина. О Йон-су получи отличието за най-добър актьор в поддържаща роля, надделявайки над по-известни в международен план изпълнители като Били Кръдъп и Киърън Кълкин.

Постижението на О Йон-су дойде, след като миналата година Юн Ю-джун стана първата южнокорейка, спечелила "Оскар". Отличието ѝ беше присъдено за най-добра актриса в поддържаща роля за изпълнението ѝ в "Минари".

Сериалът "Игра на калмари" се превърна в глобална сензация и се нареди сред големите хитове на стрийминг платформата Нетфликс.

В поредицата персонажът на О Йон-су е представен като болнав и безобиден възрастен мъж, като същинската изненада идва накрая, когато разкриват истинската му самоличност на организатор на злокобните детски игри с голяма парична награда, по пътя към която неуспелите състезатели губят живота си, а само един печели.

Роден през 1944 г., О Йон-су е считан за един от най-добрите сценични актьори в Република Корея. От 1963 г. той е участвал в над 200 театрални продукции и е отличен с редица награди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гаглей

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Патето Яки":

    Обвинен е в сексуален тормоз, не в изнасилване.

    Коментиран от #5

  • 3 Читател

    5 0 Отговор
    2017 непристойни действия 2021 се оплакала, незнам правят ни на пълни тъпаци

    Коментиран от #6

  • 4 доц Мангъров

    5 0 Отговор
    Изглеждаше палав тоя дедик
  • 5 Да де....

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гаглей":

    Само „ рулиране ” по пистата.....
  • 6 Да бе

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Читател":

    Къде дремят корейските НПОта, истанбулските конвенционери и прочие ДеБета?

    Коментиран от #8

  • 7 Механик

    1 1 Отговор
    "Игра на калмари"- вярно тоя свят е откачил!
  • 8 Механик

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Да бе":

    Вярвай ми, ама там си имат достатъчно от това "добро". Южна Корея от много години е опитно поле. Не случайно най-много джендъри и полово-сменени има точно там. А те са и податливи на такива неща. В природата им е заложено, точно като на норвежците.
    Само който не е живял в Далечния Изток, само той не знае какви меки китки има там.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.