Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 13:57 6 134 9

"Ергенът" Виктор Стоянов си намери ново поле за изява

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • риалити-
  • актьор-
  • филм-
  • участие

Риалити героят става актьор

Първият „Ерген” у нас - Виктор Стоянов намери ново поле за изява. След като приключи първият сезон на шоуто, той се сдоби с голяма популярност, а предложенията за участия и появи заваляха. Фитнес гуруто се изявява като рекламно лице, като водещ на различни мероприятия, планира да напише книга, а вече е и актьор.

Мачото е взел участие в най-новия филм на Мариан Вълев – „Чалга”. Виктор бил убеден, че е много талантлив и сметнал, че това е добра възможност да пробие в кино средите. Изявата му в „Ергенът” пък може да се счита за опит – все пак успя да баламосва 22 жени, заедно със зрителите, и да демонстрира артистични заложби, пише Флагман.

Ролята на Виктор в лентата на Вълев е епизодична. Мариан е много доволен от представянето му пред камерата и не пести суперлативи.

„Той се оказа прекрасно момче, което аз не познавах до този момент. Талантлив е и е изпълнителен. Неговата роля е на един доста повърхностен актьор от телевизионните сериали, от т. нар. звезди. Страшно забавна малка роля! Общо взето, всички актьори са с малки роли с изключение на главната ни героиня, която се играе от Елеонора Иванова. Следейки нейния живот, зрителят вижда и останалите актьори, които помагат тя да катализира своя образ”, коментира Куката от сериала „Под прикритие”. Участие във филма взема и настоящата му приятелка – гимнастичката Цвети Стоянова.

Говори се, че Виктор леко злобеел по адрес на новия „ерген” Евгени Генчев, защото скоро цялото внимание ще е насочено към него. Известно е, че Стоянов е много суетен и егоцентричен – той искрено завиждал на своя „наследник” и копнеел публичното внимание отново да е насочено към него.

Извън професионалните изяви, личният живот на фитнес гуруто също потръгна. От близо година той има връзка с влогърката Мария Тарашманова. Приятелката му е на 25 години и обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви снимки от преживяванията си в социалната мрежа. Неотдавна с Виктор са бяха заедно в Бодрум, често обикалят и из България в обща компания.

Интересна подробност е, че влюбените са започнали авантюра още преди снимките на първия сезон на „Ергенът”, ала заминаването на Стоянов за Турция ги отдалечило. Той вече бил подписал договор и нямало как да се откаже. Мария не била особено щастлива от този факт, ала се надявала, че Виктор ще си тръгне без дама, както и се случило впоследствие. Фитнес инструкторът бързо установил, че с победителката Виктория Капитонова нямат допирни точки и се върнал при тръпката си Тарашманова, която го приела с отворени обятия.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този да ходи на

    8 1 Отговор
    Полето! Там се раждат истинските хора! Там живеят и пак там падат!
  • 2 Коментар

    15 1 Отговор
    Голям праз!!!

    Спрете да ни занимавате с глупости, а бъдете истински журналисти и разследвайте чекмеджетата на властта!!!
    Идете по границата и вижте оградата на Валери Симеонов!
    Потърсете мис бикини в Гърция (преместила се е) и поискайте днк сравнение на детето й с днк-то на Боко!!!
    Потърсете истината за купувания от Киро и Кокоро руски газ от посредник с 30% надценка!!!
    Разследвайте и бг олигарсите (освен Божков)!
    Как Киро гела стана толкова богат покрай Боко???
    Как на Найденов еф-бета го дават 24/7 по телевизиите??? Хазарта не беше ли опасен поне колкото наркотиците, що ги рекламират тия шитбети???!!!

    Тези и много други въпроси вълнуват страхотно много нормалния български народ!!! Много повече от разни миски и ергени!!!
  • 3 Въпрос

    9 2 Отговор
    Не станаха ли много тези, които се препитават от реклами, игри и куп още такива дивотии? И той като семейство Джаферович търси на баницата мекото и на работата лекото.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пфффффффф......

    6 2 Отговор
    Моля, спрете да мърчандайзвате тези зализани отвътре и отвън подобия на мъже🥴
    The long hot summer (1985) - Бен Куик....... това е 😲😍🤯 .......
  • 6 тудоресте

    3 1 Отговор
    Бастон
  • 7 ......па

    6 2 Отговор
    Телевизии и продуценти като захапят някой персонаж докато не го направят непоносим и омразен за зрителя,не го оставят.Та и този посредствек така
  • 8 ПРИЛИЧА НА КОН

    1 1 Отговор
    ...................................
  • 9 Теслата

    2 1 Отговор
    Какъв фитнес гуру? Като провален спортист се е бутал тук и там покрай приятелките си, които в крайна сметка го зарязват и отиват при друг. Новата му "половинка" с пъпки и струпеи по лицето го придружава на аванта по рекламните му ангажименти и повтаря снимките на чуждестранни влогърки. При височина 160 см, новоизпечената влогърка с разни приложения си удължава късите крака и анорексичното тяло. Това е и основното й занимание в живота - да си разкрасява снимките по цял ден и да придружава г-н Присаден перчем. Жалка картинка!