Last news in Fakti

9 Декември, 2022 15:45 6 868 11

53-годишната Гуен Стефани е бременна?

  • гуен стефани-
  • американска певица-
  • бременна-
  • ин витро

Американската певица вече има три деца от предишния си брак с музиканта Гавин Росдейл

 53-годишната Гуен Стефани е бременна? - 1
Снимка: БГНЕС

Американската певица Гуен Стефани и съпругът ѝ Блейк Шелтън очакват дете. Двойката се решава на процедура ин витро, за да роди още едно красиво бебе.

Самите знаменитости все още не коментират щастливото събитие. Но вътрешни хора с удоволствие споделят подробности от личния живот на звездната двойка.

Така например вътрешен източник споделя пред The International Business Times, че 53-годишната Стефани вече е имала няколко ин витро процедури, но все неуспешни. До този момент. Източникът твърди, че четвъртата бременност на Гуен е истинско чудо за двойката и намекна за пола на нероденото бебе.

"Гуен и Блейк казват, че определено е коледно чудо, че тя най-накрая е бременна. Шелтън вече си е купил розови каубойски ботуши и шапка", разкри той.

"Тя се надяваше след всеки опит и се разочароваше, когато не беше успешен. Толкова отчаяно искаше да има дете от Блейк, че изпадаше в отчаяние, с което и той трябваше да се справя. Той мразеше да вижда Гуен така", обяснява още източникът.

Всичко това било "твърде изтощително в емоционален план". Стефани решила да опита още веднъж и този път молитвите им били чути. Моментът не би могъл да бъде по-перфектен.

"Шелтън е към края на работата си като съдия в "The Voice" и това означава, че ще има повече време да се посвети на бебето им", уточнява информаторът.

Гуен Стефани и Блейк Шелтън започват да се срещат през 2015 г. Шест години по-късно те решават да узаконят връзката си. Двамата се женят през юли 2021 г. в ранчото на певеца. Бъдещото дете ще бъде първото дете на Шелтън от Стефани, пише OFFNews.

Изпълнителката на No Doubt вече има три деца от предишния си брак с музиканта Гавин Росдейл - синовете Кингстън Джеймс Макгрегър Росдейл, Зума Неста Рок Росдейл и Аполо Боуи Флин Росдейл.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 53г

    14 4 Отговор
    Ами ако го роди грозно?

    Коментиран от #2, #5

  • 2 АМИ

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "53г":

    именно
  • 3 Рашид

    6 1 Отговор
    Ама кой го интересува тая бе. Местя го в другия крачол.
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 5 Отговор
    Когато детето стане тийн , тя на колко ще е ❗

    Коментиран от #10

  • 5 Айше

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "53г":

    И Асан , седели в двора , и гледали как десетината им чавета играят . По едно време , едното чаве паднало в една кална локва. Асан се провикнал :
    - Айше , чхе го чистиш ли , или чхе си правиме ново ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 електрически Москвич

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Генетилог":

    Ти да не си и колега от рвфакцията, на който не пуска!? 🤭
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Роня Р.Караманска

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Бог знае на кого ще прилича ?! Тя имала няколко неуспешни ин витро опита със съпруга й и.....изведнъж успешен. Абе сметам да е друг бебеправеца!
  • 11 123-456

    1 0 Отговор
    Като гледам имената на другите й деца виждам, че не я слуша главата. Ако си мисли, че с бебе ще задържи мъж, много греши. На 53 да раждаш си е безумие и холивудски прищевки. Лошото, че и много обикновени жени си мислят, че щом в Холивуд като раждат на възраст за баби - могат и те. Пропускат лудостта и кинтите. Кинтите и условията, които са несравними.