Last news in Fakti

9 Декември, 2022 15:58 21 288 2

Последните дни на 2022 г. ще променят съдбата на 4 зодии

  • 2022 година-
  • край на годината-
  • съдба-
  • живот-
  • зодии-
  • хороскоп

Макар да е дошъл краят на годината, това е възможност за някои зодиакални знаци да променят живота си

Последните дни на 2022 г. ще променят съдбата на 4 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

На 8 декември настъпи пълнолуние или както още го наричат астролозите – Студена луна. По думите им това явление ще се отрази най-силно на живота на четирите знака на зодиака.

„Животът им ще се промени драстично. Очакват ги големи обрати. И всичко това ще се случи в рамките на оставащите дни от 2022 година“, предупреждават астролозите. По думите им не всички промени ще бъдат положителни, но това не трябва да отчайва представителите на тези четири зодии, пише jenata.blitz.bg.

Ето кои са четирите зодии, чиито живот ще се промени до края на 2022 година:

Близнаци

В близко бъдеще ще имате възможност да получите отговори на въпроси, които ви тормозят от дълго време. „В резултат на това може да промените мнението си за човек или ситуация. Може да се промени към по-лошо, но приемете случилото се като опит“, съветват астролозите.

Дева

Девите трябва да помислят какво да правят по-нататък. И на първо място това се отнася до тяхната кариера.

„Вероятно вече сте уседнали на едно място и е време да промените нещо, продължете напред. Търсете нови източници на доходи“, казват астролозите.

Стрелец

Възможно е да имате разногласия с половинката си. „Възможно е Съдбата да е подготвила изпитание за вашата двойка, след като преминете, ще разберете дали трябва да сте заедно или не. Във всеки случай отстоявайте себе си и не се отказвайте“, съветват астролозите.

Риба
Препоръчва се да си държите устата затворена. Бъдете по-лоялни към хората, ако не искате да се „удавите“ в конфликти и кавги.

„Обърнете внимание на чувствата на хората, поставете се на тяхно място. Бъдете добри към близките си“, казват астролозите.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    4 1 Отговор
    Божанков го хвана зодията
  • 2 много интересно

    0 0 Отговор
    Тибетски хороскоп