Last news in Fakti

9 Август, 2013 13:37 3 197 0

Как мотивират холандските футболисти?

  • нек ниймеген-
  • блондинки-
  • мотивация-
  • идея

Холандският футболен отбор НЕК Ниймеген измисли интересен начин да мотивира своите футболисти, пише британският „Дейли мейл“. От ръководството на тима са наели три изкусителни блондинки, които предлагат „специално“ миене на колата на играча, който е спечелил приза „Играч на мача“.

„Благодаря ти, НЕК! Колата ми никога не е била по-чиста“, споделя Виктор Палсон, първият футболист, имал щастието да се наслади на предлаганата услуга.

Бившият играч на Ливърпул изигра страхотен мач срещу Осасуна в приятелска среща и заслужено спечели приза за най-полезен играч. От НЕК се надяват, че тази идея ще помогне на клуба да се изкачи на челните места в класирането на холандското първенство. През миналия сезон отборът едвам се спаси от изпадане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА