Last news in Fakti

15 Декември, 2022 15:45 2 292 5

Рапърът Тори Лейнз предложил 1 млн. долара на Меган Дъ Стелиън, за да мълчи, че я е прострелял

  • дело-
  • съд-
  • тори лейнз-
  • рапър-
  • меган дъ стелиън

Това заяви изпълнителката на хита "WAP" пред съда в Лос Анджелис

Рапърът Тори Лейнз предложил 1 млн. долара на Меган Дъ Стелиън, за да мълчи, че я е прострелял - 1
Снимка: БГНЕС

Рапърът Тори Лейнз е предложил на Меган Дъ Стелиън 1 млн. долара, за да не казва на полицията, че е прострелял краката ѝ, заяви тя пред съда в Лос Анджелис.

Лейнз, чието истинско име е Дейстар Питърсън, отрича редица обвинения, свързани със спора с кралицата на рапа през 2020 г., включително нападение с полуавтоматично огнестрелно оръжие и използване на огнестрелно оръжие за нанасяне на тежка телесна повреда.

Изпълнителката на хита "WAP" заяви, че е била в кола с Лейнз, неговия бодигард и приятелката ѝ Келси Харис след парти в дома на Кайли Дженър в Холивуд през юли същата година, когато избухнал спор.

Меган Дъ Стелиън, чието истинско име е Меган Пит - заяви, че двамата с Лейнз са се сближили през месеците преди инцидента и от време на време са правили секс.

Харис, който научил за сексуалната връзка едва тази нощ, бил "влюбен" в Лейнз, казва свидетелката, и тогава в колата избухнал спор, като Меган Дъ Стелиън поискала да бъде пусната от автомобила. Изпълнителката на "Savage" заяви, че е видяла как Лейнз насочва пистолет към нея и открива огън.

"Бях в шок и изплашена. Чувам как пистолетът гръмва и не мога да повярвам, че той стреля по мен", каза тя пред съда.

С болки и кървящи рани от двата крака, Меган Дъ Стелиън - която била облечена само с бельо тип "прашка" - в крайна сметка се съгласила да се върне в колата.

"Той започна да се извинява", казва тя, като ѝ казал: "Не казвай нищо и ще ти дам един милион долара".

Малко по-късно полицията спряла колата и Меган Дъ Стелиън била транспортирана до болница за лечение, като казала на полицията, че си е порязала краката на счупено стъкло.

Изпълнителката на "Hot Girl Summer" заяви в средата на 2020 г. - след убийствата на Джордж Флойд и Бриона Тейлър, извършени от полицията - че не иска да говори с полицаите, пише още БГНЕС.

Меган Дъ Стелиън добави, че "в чернокожата общност не е много приемливо да сътрудничиш на полицаите".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 завод

    2 1 Отговор
    Напръщяла работа.
  • 2 Екстрасенс

    7 1 Отговор
    Тука малко си прилича на , Хубава рабета ама ....
  • 3 Фикри

    5 1 Отговор
    Ц г а с к а работа
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.