Last news in Fakti

16 Декември, 2022 13:15 2 849 2

Онкоболната Джейн Фонда: В ремисия съм и това е най-хубавият подарък за рождения ми ден!

  • джейн фонда-
  • онкоболна-
  • ремисия-
  • подарък-
  • рожден ден

Актрисата направи съобщението малко повече от три месеца, след като разкри, че диагностицирана с Неходжкинов лимфом и е започнала лечение

Онкоболната Джейн Фонда: В ремисия съм и това е най-хубавият подарък за рождения ми ден! - 1
Снимка: БГНЕС

Актрисата Джейн Фонда, която е болна от рак, съобщи, че е в ремисия и това е "най-хубавият подарък, който е получавала някога за рожден си ден", предаде ДПА.

Тя обяви също, че може да прекрати химиотерапията.

84-годишната актриса каза, че се чувства "толкова благословена и щастлива", благодари на хората, които са ѝ изпратили добри пожелания и са се молили за нея.

Фонда направи съобщението малко повече от три месеца, след като разкри, че диагностицирана с Неходжкинов лимфом и е започнала лечение, припомня БТА.

В публикация в блога си актрисата, която на 21 декември ще навърши 85 години, написа: "Миналата седмица онкологът ми каза, че ракът ми е в ремисия и мога да прекратя химиотерапията.... Чувствам се толкова благословена, толкова щастлив. Благодаря на всички вас, които се молихте и изпращахте добри мисли... Убедена съм, че това изигра роля за добрите новини".

Джейн Фонда е ангажирана с различни обществени каузи. През септември, когато съобщи за диагнозата си, тя повдигна въпроса колко американци "нямат достъп до качествено здравеопазване" поради проблеми със застраховките, както и призова да бъдат обсъдени ефектите, които изкопаемите горива могат да имат върху здравето на хората.

Актрисата е носителката на две награди "Оскар" за ролите си в "Kлут" от 1971 г. и "Завръщане у дома" от 1978 г. Сред филмите, в които участва са също "Барбарела" и "От девет до пет", както и в сериала на стрийминг платформата Нетфликс "Грейс и Франки".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенко

    5 0 Отговор
    " СУПЕР ГАДЖЕ " --- НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Даа

    8 0 Отговор
    Голяма сладурана беше. И добра актриса.