Last news in Fakti

19 Декември, 2022 11:04 55 348 117

Вергов печели войната с Диана

  • юлиан вергов-
  • диана димитрова

Цялата артистична общност е на страната на Юлиан

Вергов печели войната с Диана - 1
Снимкa: БГНЕС

Юлиан Вергов убедително печели войната с колежката си Диана Димитрова. Макар че не го е обвинила директно в побой на работното място, актрисата достатъчно красноречиво даде да се разбере, че именно той е колегата, който я е насинил по време на снимки преди 5 години - нещо, което „Уикенд" пръв разкри своевременно. Вергов не е споменал и дума по случая, но вече е на крачка да мине между капките да излезе като победител от бурята.

Близо 300 коментара са се събрали на официалната страница на Юлиан Вергов във Фейсбук само под една снимка, която актьорът е публикувал там. Става въпрос за негов фотос в най-новата му роля - Поцо в спектакъла „В очакване на Годо" в театър „Българска армия”. Основната част от тези коментари нямат нищо общо с ролята, а са изказвания в подкрепа на звездата във връзка с обвиненията в побой над неговата колежка.

„Сцената и публиката Ви обичат, Вергов. Напук на душманите", „Разпятие без кръст. It shell past! (и това ще мине - б.а.)", „Нищо не може да Ви отнеме таланта и вътрешното чувство за истината и справедливостта! Желая Ви здраве, кураж и непоклатимост!"

„Сълзливите истории с 5-годишна давност не са ми слабост! Всеки гражданин, колкото и да е беден и неук, може да ползва служебна защита и да осъди виновния"

„Грамаден Човек и огромен Актьор! Аплодисменти!"

„Много помия се излива върху всяка една жена, която си позволи да изкаже съмнение в истинността на обвиненията, а аз не просто се съмнявам, сигурна съм, че се лъже на Ваш гръб. Бих разбрала, ако е за пари, но злобата, обсесията, диагнозата - личат... Горе главата, справедливостта винаги побеждава!".

Това са само малка част от коментарите в защита на Юлиан Вергов, които негови фенове и най-вече фенки са написали само под тази снимка. Актьорът отговаря на всички, които се изказват ласкаво за него. Малкото негативни публикации той оставя без отговор, но не трие от страницата си, както други звезди имат навик да правят.

Позитивните коментари се леят и под другите му публикации, които напоследък не са много. Нерядко се засягат обвиненията на Диана Димитрова, за която стана ясно, че е имала, нещо повече от приятелство" с партньора си в сериала "Откраднат живот".

Досега Юлиан Вергов не в обелил публично и дума по този случай. На всеки коментар в своя защита той отговаря неутрално, най-често с „Благодаря" или „Весели празници!". Звездата от край време има навик да не оставя без отговор публикациите на страниците си в социалните мрежи. Сега обаче те най-вероятно имат особена тежест за него, тъй като показват, че въпреки тежките обвинения хората продължават да го харесват и да искат да го виждат на сцената и на екрана.

Диана Димитрова досега не е потвърдила директно, че той я е бил, но направи толкова много намеци за това, че вече едва ли е останал човек в държавата, който се съмнява в обекта на нейните обвинения.

В същото време не само публиката, но и колегите на актьора застават зад него.

По информация на „Уикенд" Вергов е засипан с оферти за работа в театъра, киното и телевизията. Източници на вестника разкриха, че в момента той снима нов филм, който се очаква да излезе по кината следващата година.

Имало отлив от Диана Димитрова. Доскоро актрисата се радваше на много фенове, но след избухването на скандала и разкритията на „Уикенд", че е предизвикала агресията на Вергов с грубо вмешателство в личния му живот и провокации към дъщеря му, много хора се обърнаха срещу актрисата.

Говори се, че занапред вече няма да ѝ е толкова лесно да си намери работа, както беше в по-следните 5 години.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 194 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    128 68 Отговор
    Юлиан Вергов е известен артист . Тая д.д. чак сега чух за нея, прави си реклама или онова движение за набиране на средства митуу много грешно я е избрало за лице на своя кампания ...
    Е, нищо де, тъкмо да се разбере, че всяка истина има две лица ...
    Е, сега може да се коментира уместно ли е да се отвръща на словесни нападки с физическа атака ?! Ами според мен, всеки човек би могъл да бъде предизвикан до такава степен, че да му паднат задръжките !!! И това не бива да бъде криминализирано повече от психическия тормоз !!!

    Коментиран от #99, #115

  • 2 Тома

    118 177 Отговор
    Дали защото българите са прости че защитават човека жестоко бил жена

    Коментиран от #4, #28, #59

  • 3 Там

    163 10 Отговор
    където си вадиш хляба , не си..........

    Коментиран от #8, #79

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Петьо Петров

    221 39 Отговор
    А има ли изобщо война? Или само пошли напъни да се прокара Истанбулската конвенция. Евтин театър изигран от една обещаваща актриса, продала достойнството и името си за пари. Жалко, харесвах я.
  • 6 ами,

    209 12 Отговор
    Артистичната общност е лицемерна,развратна и мери с два аршина.Освен това е слугинажна на този който е на власт. И е пълна с бездарници които правят тъпи филми и сериалчета с държавни субсидии.

    Коментиран от #9

  • 7 абе,

    127 50 Отговор
    Много ми е любопитно ако някой бияч опердаши Алина Вергова дали артистичната общност ще е на негова страна?

    Коментиран от #81

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Раахми

    57 6 Отговор

    До коментар #6 от "ами,":

    Български актьор не може да играе статист в турски филм!

    Коментиран от #65

  • 10 А в действителност!

    91 185 Отговор
    Цялата извън-артистична общност е на страната на Диана!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мекица

    121 75 Отговор
    Може да си намери работа като проститутка на околовръстното. Няма срамна работа.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Стела

    98 154 Отговор
    Не ви ли е срам да насърчаване насилието над жените! Нация-ориенталци сме!

    Коментиран от #18

  • 15 Анонимен

    91 20 Отговор
    Щом си е легнала с интелектуалеца алхохолик. Вергов печели в случая пред света, където живеят български граждани.
  • 16 Човешки съдби

    71 16 Отговор
    Защо мислите, че жените са цвете за мирисане, имало е случаи, млади момчета от бой и открадено бъдеще, днес са в Бг, с психично отклонение. Да пази бог. Мъже, бъдете силни и не бийте родителите си за жена. Жени много, но майката е една. И днес младотo с психични отклонения не може и работа да си намери. Намира и явно, като го разберат го освобождават, красавец е, но болен.
  • 17 Перо

    183 36 Отговор
    От много тарикатлък Диана Димитрова настъпи мотиката! Така не се прави имидж!

    Коментиран от #93

  • 18 да бе, да

    140 31 Отговор

    До коментар #14 от "Стела":

    Ориенталци сме били! Просто все още не сме си изгубили здравия разсъдък и не приемаме, че жените винаги са невинни жертви, а мъжете жестоки насилници. Това, че мъж и жена имат интимни отношения, по никакъв начин не дава право на някой от дмата да се бърка в семейния живот на другия, нито да се занимава с детето му. Даваме си сметка и за това, че жените могат да бъдат брутални психически и емоционални насилници, докато мъжете са силни във физическото насилие. Но невинни в такива отношения има рядко и тогава сме готови да ги защитим и заклеймим насилника.
  • 19 Анонимен

    73 24 Отговор
    Народа я осъди, колкото известни некомпетентни да я защитават. Кой е учил право, кой е работил в съда, знае повече от известните ви спортисти, футболисти.
  • 20 Ццццц

    103 17 Отговор
    Браво на артистичната общност! И на копривщенските свахи- браво! Преди години едни артистични скунксове буквално убиха Васа Ганчева и им се размина. Сега е същото. И това е не защото не сме ратифицирали някаква си измислена конвенция, а защото сме загърбили човещината и съществуващото правосъдие. Тотално беззаконие и поквара. Как се случи това?

    Коментиран от #44

  • 21 факт

    162 33 Отговор
    Аз наблюдавам, че от две седмици Диана Димитрова упражнява психическо насилие над Юлиан Вергов. Тя не споменава директно името му, нарича го "лицето", прави намеци, не настоява да се чуе и неговата гледна точка, жали се, очевидно преувеличава, разхожда се от телевизия в телевизия, дава интервюта за медии и едностранно, от позицията на свята жертва, охулва един мъж. Как това се отразява на психиката на "насилника" можем да се досетим, но жертвата вече никак не изглежда като жертва.
  • 22 Наблюдаващ

    81 4 Отговор
    Артистична общност... Сех, кръв и наркотици. 7644
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Браво

    33 70 Отговор
    Да удряш жена...... Оооо това е велико пич.
    Браво на теб...
  • 26 1Аз

    16 3 Отговор
    А махни и това, тъпанар....
  • 27 Ивана тръмп

    65 34 Отговор
    Това, че е побойник, добрите му артистични качества няма как да го оневинят. Между другото не е много ОК, като човек.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Аз съм жена

    152 32 Отговор
    Аз съм жена, но поведението на тази прохождаща актриса е жалко. Ако действително е станала жертва, да е реагирала на момента. Тогава е било времето да вземе мерки. Изборът на сегашния момент дава да се разбере, че цялата и кампания по очерняне на колега има други цели.
  • 30 Аз съм жена

    56 18 Отговор
    И изобщо не съм фен на Вергов. Ни най-малко!!!
  • 31 Не разбирам

    80 58 Отговор
    Как така мъж посяга на жена и всички го оправдават. Дори и да е била виновна с нещо, никой не му дава право на тоя побойник да я насини. Това си е чиста проба физическо насилие, откъдето и да го погледнеш.

    Коментиран от #41

  • 32 Ами

    59 73 Отговор
    Разбира се!Кифлите мислят с в.а.г.и.н.а.т а. си!Затова ще ги насилват,изнасилват,убиват,унижават,продават,буквално!Тук не става въпрос за ценности,морал,справедливост!Общество от примитиви,неандерталци!Защото,каквато и да е тази жена,може да не я харесвате,може да не й вярвате на всичко,което казва,но тя е жертвата,а не палача!А,любимият ви актьор е насилника!Точка!Няма значение,колко си талантлив!Преди всичко трябва да си човек и да спазваш определени граници!

    Коментиран от #38, #96

  • 33 Василева

    56 37 Отговор
    Колко простотия и жестокост проявява това българско население! Не казах народ! Срамно е за защитниците на побойниците. Какво общо има професията актьор с нанасянето на побой на някого?

    Коментиран от #92

  • 34 аааааа

    26 16 Отговор
    хаштагДианаоткойненаевана.
  • 35 ЖАЛКО

    55 22 Отговор
    ТОЛЕРИРА СЕ НАСИЛИЕ И АРОГАНТНОСТ, НЕ СПОСОБНОСТТА ДА СЕ РЕШАВАТ СПОРОВЕ И ПРОБЛЕМИ ПО ЧОВЕШКИ. НА КЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ?
  • 36 Тъпак

    77 29 Отговор
    Извинявам се много, но първо си събуват гащите наляво и надясно, после се жалват, че ги изнасилили и били!

    Коментиран от #62

  • 37 Не разбрал

    31 3 Отговор
    А да разбирам ли,че месечното сериалче свърши
  • 38 Тъпак

    90 27 Отговор

    До коментар #32 от "Ами":

    Жертва е на себе си! Сама е избрала лесния път към славата! И стига сте ни занимавали с тази посредствена актриса!
  • 39 сайкъпет

    28 36 Отговор
    Пдихопат за пандиза. Там да бие. Префизеиксн бил, сйде бе.
  • 40 Бамбука

    55 23 Отговор
    Да не бъркаме шамар с ритане. Колкото и виновна да е, толкова е и простотията на "великия: актьор.
  • 41 Хахх

    89 30 Отговор

    До коментар #31 от "Не разбирам":

    А на нея кой й дава правото да го психира, използвайки малолетната му /тогава/ дъщеря. Жена съм и се чудя как толкова дълго е издържал. А пък ако мъж подаде жалба за психически тормоз, става за смях. Нали така, защитнико на нравствени уроди , щото видите ли, тя била жена. Никаква жена не е, това е дявол във фуста.

    Коментиран от #61

  • 42 Иван Радоевв

    40 48 Отговор
    Вергов е почтен и честен човек

    Коментиран от #67, #102

  • 43 Анонимен

    26 25 Отговор
    Изгонете го
  • 44 Българин 🇧🇬

    36 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ццццц":

    Моят отговор е , че не може да едно нещо да си без морал , а за другите да си морален . Стъпим ли веднъж без морал , се хлъзваме в тинята .
  • 45 Вече доста видял....

    43 13 Отговор
    Ако света не беше вече толкова джендърски трябваше да има още един и то публичен шамар...
  • 46 гуньо простия

    43 9 Отговор
    От всичко изчетено до момента оставам с мнение, че и двамата са боклу.ци.
  • 47 SDEЧЕВ

    22 13 Отговор
    САМО НЕ РАЗБРАХ,БИЛ ЛИ Я? ИЛИ НЕЯ БИЛ? ИЛИ ТЯ САМА ПАДНАЛА ПО СТЪЛБИТЕ? ГОЛЕМИ ПЕРНИЧАНКИ И ПЕРНИЧАНИ У ТАЯ ДЪРЖАВА. ЮЛИ ВИНКЕЛА
  • 48 Андра

    41 10 Отговор
    Неведоми са пътищата господни, а и Вергов има дъщеря...да е жива и здрава и никога да не я споходи мъжкият гняв...
  • 49 Андра

    28 8 Отговор
    Неведоми са пътищата господни, а и Вергов има дъщеря...да е жива и здрава и никога да не я споходи мъжкият гняв...
  • 50 Маги

    44 25 Отговор
    Голяма победа, пардон, печалба, няма що. Ами да продължава все така агресивен и самоуверен, недосегаем, докато не си намери майстора накрая.
    Нищо не оправдава насилието. Интересно, ако на неговата дъщеря някой като него посегне, какво ще прави тогава?

    Коментиран от #60

  • 51 Юлиан Вергов

    35 22 Отговор
    Е тъмен балкански субект !
    Прави се на мъж !
    Ама е ла.но на дъжд !
  • 52 Зад Вергов застава голямата плява...

    34 23 Отговор
    Прост народ - хилава държава...
  • 53 Миглена Ангелова Ангелова

    25 25 Отговор
    Кастрация би била добра работа!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Какъв артист ?!

    31 18 Отговор
    Става да удря жени, като статист !
  • 57 Иванка и Иванчо

    32 9 Отговор
    Нашенските мъжкари много ги бива да се надпреварват с бабичките в градския транспорт и да сядат по-първи на свободните места. Бият жени само слабаците. А за готините става борба. Там влиза в употреба чар, силикон, упражненията на Кегел и ум, ако изобщо го има, разбира се. Жалка история! Чудя се, с тези две жалки половинки на единното цяло, как ще напредваме в този свят...
  • 58 Севда

    24 26 Отговор
    Малко бой е яла.Да ходи у сливенският за обмяна на опит.
  • 59 Бай Митко

    57 21 Отговор

    До коментар #2 от "Тома":

    Ти видя ли да я бият, видя ли я насинена?
    Щото аз не съм я виждал ни бита ни насинена!
    Викането на тази ми прилича с викането на бабичката от вица, че е изнасилена и при запитване от полицая кога, тя отговаря преди 20 години. Защо викаш сега? Приятно ми е да си спомня?
    Та тази работа е същата, или липса на внимание заради бръчките или липса на пари!
  • 60 Ми не знам

    25 9 Отговор

    До коментар #50 от "Маги":

    Ако дъщеря му е като Дианчето...............
  • 61 Бинго

    4 6 Отговор

    До коментар #41 от "Хахх":

    Адмирации!!!
  • 62 Не и не и не

    16 5 Отговор

    До коментар #36 от "Тъпак":

    Хич не си тъп ти! Коментара ти е баш на място, много е точен и е самата истина!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Генадий

    30 10 Отговор
    Като е известен артист, та кво? И той с...ере, с...мърди. Не особено приятен чичак. Като повечето, гледа да набута отрочето в телевизията. Не е играл и кой знае какви роли. Добре че, е оня от нова тв с халвата, да напомня за него чат пат.
  • 65 Отвратен

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Раахми":

    Не могат защото са блудкажи.
  • 66 Психолог

    35 22 Отговор
    Каква война печели?!! Животно с животински нагон! Този в кой век живее, така ли го е възпитала майка му или такъв е бил примера на баща му?!! Браво на този идиот.Аз съм чел, че няма добър лекар,артист, педагог...., ако преди това не си добър човек. И се питам това нищожество какъв ли пък актьор е, щом бие жена?!!
  • 67 Продължение...!

    28 23 Отговор

    До коментар #42 от "Иван Радоевв":

    И избиващ комплекси,ритайки беззащитни жени...!
  • 68 Диана Силистренска

    21 9 Отговор
    Мен никой не може ма върна на селу

    Коментиран от #76

  • 69 хикс

    32 10 Отговор
    Когато един ключ отключва много ключалки , то това е шперц . Когато една ключалка я отключвам много ключове , то егати ключалката .

    Коментиран от #73

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Кметски Наместник от село Борима

    36 6 Отговор
    И ко стана, тя си прави реклама, а той стана звездата.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Лош

    8 9 Отговор

    До коментар #69 от "хикс":

    Егати сравнението...ама е вярно..
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Щерю

    28 13 Отговор
    Че и мойта жена ме е ядосвала много, но и през ум не ми е минавало да и посягам. Този актьор не е читав, казвам ви!
  • 76 КайнарДжанкии

    24 13 Отговор

    До коментар #68 от "Диана Силистренска":

    Още помня две моми от Кайнарджа заради израза им " ла ни завтаргаш ли пак , или да сЪ загащтвамИ ".
    А тая художничка май само аз не съм я минал .На не съм я срещал , иначе осма да съм серазписал.
    Не Нам тези тези изтъркани ...рвенски номера!
  • 77 5555

    22 21 Отговор
    Печелил! Супер забутани хора дето го защитават.Бил провокиран.Ами утре и вие някой може да провокирате дето просто не харесва как изглеждате.Нека ви смели от бой тогава, защото сте го провокирали.И някакви жени скачат да го защитават.Човек особено мъж който не може да си сдържа нервите е слаб мъж! Силният мъж затова е силен, защото дори в провокативни ситуации може да запази самообладание.На тези жени дето го защитават и пожелавам такъв мъж, ама се научете да ходите на пръсти преди това, за да не го провокирате с нещо, защото такива и за една неизмита чиния скачат на бой.
  • 78 Ели

    18 13 Отговор
    ВАСА УМРЯ ОТ СРАМ!МОРАЛНИЯТ СЪДНИК СЕ ОКАЗА КОРУМПИРАНА!ГОСПОДИНА ЗАЩИТАВА ДИТЕТО!ЧУДЕСНО!ПОЖЕЛАВАМ ЕДИН ДЕН ЛЮБОВНИКА НА ДЪЩЕРЯ МУ ДА НАПРАВИ СЪЩОТО!ГОСПОД ГЛЕДА! АКО Е ИСКАЛ СПОКОЙНО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ, ДА СИ ДЪРЖИ ЦИПА ЗАКОПЧАН!
  • 79 Едноок

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Там":

    Не си ли извадиш…няма хляб. Поне в театрото.
  • 80 Майк Алън Патън

    30 5 Отговор
    Не знам кой е крив и кой е прав , но не разбирам защо оповестява нещо , което е било преди 5 години ?
  • 81 тиквенсониада

    15 9 Отговор

    До коментар #7 от "абе,":

    Би било добре някой да ОПЕРдаШИ и тези от т. нар. ШАЙКА ГЕРБ ! Би било едно похвално дело !
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 виждаме ги и тях

    24 0 Отговор
    То пък една артистична общност, нямам думи за тях
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Бъбу

    20 11 Отговор
    Ама тази женица има друг, психологичен е проблема, нека да се лекува.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Хер Флик от Гестапо

    4 3 Отговор
    И за тебе жалко
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Полина

    19 17 Отговор
    Вергов, така ли търсиш подкрепа?
    Голяма излагация!
    Жалък си!
    Няма що - " голям артист"!
    Следващия път организирай подписка в твоя защита.
  • 90 Марков

    18 8 Отговор
    Сетила се Мара ,че някой я Бара!!!!!!
    А като я бара дали НЕ го е искала?????
    Може от ревност да го Напада ,ако е залитнал на някоя нейна колежка и тя го е играла вече Тъпото парче!!!
    Истината и на момента НЕ Е ИСТИНА при двама
    и повече " свидетели " ако Преобразуват нещата......
    На екрана като говори се замисляше и унасяше какво да каже и как да го разкаже!!!!
    В нашия град преди много години една ,като един я изнасилил излезе на улицата както си беше гола и го вкараха в затвора.
    Тя защо НЕ РИПНА на момента и да вдигне всички на крак да я видят на момента??????????
    Прави се на Снежанка за мен,а принцът си е Тръгнал след целувката и я оставил отново сама!!!!!!!
  • 91 Кибик

    7 2 Отговор
    Чудна работа! Хем сте американски сайт, хем сте български, а сте еднакво неграмотни и на двата езика. Няма страшно..."it shEll pasT" (?????) "по-следните години", или пък най-следните...

    Коментиран от #97

  • 92 Дааа

    11 9 Отговор

    До коментар #33 от "Василева":

    Не защитавам г-н Вергов, но в случая явно въпросната дама ,си го е търсила.....Колко трябва да вбесиш един мъж ,зада те шамароса.....???
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Иван

    3 6 Отговор
    Жене съм и с жената се разбираме, обаче имам колежка, която ми се слага, абе направо ще го извади от гащите, какво трябва да правя. Като зная, че и тази ще ми предложи същото една скумрия, ама колежката се сърди обижда вече, дали да не и набия един шамар и да и спра сърбежа.
  • 95 ....

    10 7 Отговор
    Коментиращите, които подкрепят побоя сте дъното, ама утайката. Каква злоба- баш под дъното!
  • 96 Ела

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "Ами":

    А готов ли си това с жертва и палач да го повториш пред съда? Очевидно, ти си бил там и разполагаш с всички доказателства. Яд ме е на такива като теб, защото си мислят, че са най-морални ит всички, а разсъждават толкова повърхностно и елементарно. Чул-недочул и лепи етикети и раздава присъди. Дори Библията осъжда прибързаното говорене, но не...
  • 97 Михаела

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "Кибик":

    И теб не те бива пк английски - изразът е this too shall pass.
  • 98 Борис

    6 0 Отговор
    Много объркано. Кой крив, кой прав, да се реши в съда.
  • 99 Хусар на покрива

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Истината не може да има две лица. Ако има, значи не е истина. Актьорската гилдия в случая са приятелчетата по чашка на Вергов. Диана явно е кофти тръпка и няма вкус за мъже, но ако я е бил, за него няма оправдание. За мъж с такова влияние има поне десет начина да се справи с побесняла бивша понеже не е могъл да си го държи в гащите, включително ограничителна заповед и възбрана да контактува с дъщеря му. Побой е недопустим и е за съда. Хубаво, че лъсна какви боклуци са и двамата.
  • 100 То в България

    10 2 Отговор
    Всички побойници бандити и боклуци печелят, факти нищо ново не.
  • 101 Няма закони

    8 3 Отговор
    Няма кой да защити правата на хората, кочина.
  • 102 Мислителят

    7 0 Отговор

    До коментар #42 от "Иван Радоевв":

    Не зная дали е честен , но щом ходи по чуждо - не е почтен . И предполагам , че както за нея , така и за него не е първи случай . Но като има кой да търпи - нека си правят каквото искат .
  • 103 Анонимен

    10 3 Отговор
    Побойника, бияча на жени бил печелел войната. Клета България!!!

    Коментиран от #109

  • 104 Виктор Панов

    6 1 Отговор
    Не ви ли е неудобно малко да наричате война някаква интрига между актьори които дори и не са толкова известни докато в Украйна се лее истинска кръв
  • 105 НЯКОЙ

    3 4 Отговор
    ТАЯ Е ОТВРАТИТЕЛНО НАГЛА!!!
  • 106 Пешо

    6 3 Отговор
    Вергов е паднал много ниско. Просто трябваше да се извини и с това да се приключи.
  • 107 Иван

    1 1 Отговор
    Имаше години такива се даваха на поръчка и му сменяха физиономията
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ...

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Анонимен":

    Казваш много вярна приказка... за съжаление на всички...
  • 110 ...

    4 0 Отговор
    Не само артистичната гилдия, ами и българското общество се скапва тотално, щом биячът на любовницата си е оправданият...
  • 111 Люси Дяковска

    3 0 Отговор
    Дали я печели ще каже съдът!
  • 112 Не на НАСИЛИЕТО над жени!!! 🤚

    3 0 Отговор
    Насилник нищо не печели! Насилникът трябва да се порицава и наказва от съда!
  • 113 Медия

    2 0 Отговор
    Ами нека го аплодираме и връчим златен юмрук...Щом "война" и побойниците печелят. Каквато и да е причината, побоя над жена си е недопустимо.Що не е мъж да я съди за обида а ще бие...като си е клатил пищова, му е била удобна нали? Спечели си главна роля доживот в Идиот от Достоевски...
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Ако беше твоя жена друга песен щеше да пееш.Този мъжкар само на жени скача.Чу ли за случая в самолета?Крива права няма право да я бие.Има си съд.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Московски

    0 2 Отговор
    Горката женица си спечели презрение