Last news in Fakti

21 Декември, 2022 11:58 89 889 71

Гаджето на Килиан Мбапе е първият трансджендър модел на корица на "Плейбой" (СНИМКИ)

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • гадже-
  • футболно гадже-
  • модел-
  • трансджендър модел-
  • трансджендър

Инес Рау сменя пола си на 17 години и към днешна дата твърди, че дори не помни какво е да си момче

Гаджето на Килиан Мбапе е първият трансджендър модел на корица на "Плейбой" (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

След раздялата с Ема Смет – внучка на покойния изпълнител Джони Холидей и певицата с български корени Силви Вартан, нападателят на ПСЖ и Франция – 24-годишната футболна звезда Килиан Мбапе, започва да се среща с известния модел Инес Рау, пише woman.bg.

Коя всъщност е Инес Рау?

32-годишната Инес е френски модел от алжирски произход, който през 2017 г. стана първият трансджендър модел, появил се на корицата на Playboy. За първи път обаче Рау се поява в Playboy три години по-рано - през 2014 г., където позира гола за специална рубрика, озаглавена Evolution. В нея се описва приемането на друга полова идентичност.

Впоследствие Рау позира за сп. „Вог Италия „ и „Balmain”, както и за известните модни дизайнери Никол Милър и Алексис Битар. В отговор на гневната реакция от страна на читателите, с която се сблъска появата на Рау тогава, Купър Хефнър – синът на основателя на Playboy Хю Хефнър, пише: „Трябва колективно да се борим за по-отворен свят, а не за такъв, който да насърчава омразата и липса на приемане на различните.“

Рау, която също има желание да работи в холивудската индустрия, е родена мъж. Когато е на 17, започва процедури по смяна на пола си. „Живях дълго време, без да кажа, че съм транссексуална“, признава Рау в придружаващото интервю. „Излизах много и почти забравих, че някога съм била момче. Страхувах се да не си намеря гадже, което да ме възприема като странна. Тогава си казах: „Знаеш ли, просто трябва да бъдеш това, което си“, споделя тя пред медиите.

Според Инес човек трябва да говори истината за себе си, за да се чувства щастлив и в хармония със своята същност. Без значение дали става дума за неговата сексуалност, пол или каквото и да било друго.

„Хората, които ви отхвърлят, не заслужават вниманието ви. Не е важно дали сте обичани от другите, а да обичате себе си, приемайки се такива, каквито сте“, казва Инес Роу.

Според информация, публикувана в спортното издание „Coriero delo Spot” аферата на Мбапе и красавицата е от няколко месеца. По време на фестивала в Кан двойката бе забелязана за първи път заедно. В последствие 32-годишната Рау папараците засякоха на яхта в компанията на Килиан щастливи и влюбени, но футболистът отказа всякакви коментари относно връзката си. Преди да срещне Килиан Инес е във връзка с актьора Стив Гентис, продължила няколко години.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 98 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гадже

    288 10 Отговор
    с дръжка !
  • 4 Забелязъл

    286 13 Отговор

    До коментар #2 от "Зевс":

    Мбапето сигурно е ударил и Макроновите камбани.
  • 5 Зевзек

    148 6 Отговор
    Соломоне отиди и ти Мбапето да удари канбаните.
  • 6 дучето

    300 13 Отговор
    реклама на третополова утайка
  • 7 Адам Хилтън

    193 11 Отговор
    Това дето го снесох тази сутрин в тоалетната, в Западничания вече го излагат в музей като "модерно изкуство."
  • 8 България е турски санджак

    281 20 Отговор
    Трансджендър гадже на френски национал от африкански произход ще работят за увеличаване на популацията на европейците...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тралала

    75 6 Отговор

    До коментар #2 от "Зевс":

    Или го клатят с един.
  • 12 Малееер

    347 17 Отговор
    Като го чета и се радвам, че Аржентина ги биха!
  • 13 12345

    300 14 Отговор
    Мъжете са си мъже и при смяна на пола. Мбапе е гей.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 коча

    258 15 Отговор
    Сега разбрахте ли защо меси и компания са велики Ами спрямо тия меки китки ха ха
  • 16 Соваж бейби

    19 60 Отговор
    Това е стара новина ,няма признания че са имали официално връзка ,засечени са има и снимка !По тази история има друг скандал или е минала новината или ще мине до година 6/8 месеца по късно .Скандала с клана Погба ,личният марабу на Погба и че се спряга версия че Погба е поръчал проклятие за еМбапе,казвам версия защото няма видео или запис на поръчката за магия ,но има отворен въпрос без отговор ?

    Коментиран от #37

  • 17 Псевдоним

    32 47 Отговор
    Видяли са Мбапе с някакво друго момиче и са приписали на джендъра това. После върви и доказвай че нямаш сестра.

    Коментиран от #20

  • 18 Лорда

    64 12 Отговор
    Искам ги тия две бонбончета да си играем на влакче.
  • 19 шопендар

    161 7 Отговор
    светът се е побъркал съвсем,щом това нещо го наричат ЕВОЛЮЦИЯ.ОЧАКВА СЕ КОМЕНТАР ОТ ТРОТИНЕТКАТА,и то ще се изкара ,,еволюция,,
  • 20 Соваж бейби

    22 37 Отговор

    До коментар #17 от "Псевдоним":

    Ако еМбапето е потърпевш от вуду африканска магия ,всичко е възможно това е най силната и ефикасна магия за уж добро или лошо и в двата случая да прибягваш до такава услуга не е хубаво ,магията е лошо нещо да променяш съдбата на другия не по негово желание или лична изгода ,помощ от тъмни сили!Ще чакаме развоя на историята ,излъчиха се и много хора потърпевши от такива неща!Не знам дали има закони в Европа но всички такива хора трябва да има присъда и затвор ,да се забрани с закон сорсиерството не да се пускат реклами на всички възможни места с телефон и адрес ?!

    Коментиран от #21

  • 21 Карулково

    83 6 Отговор

    До коментар #20 от "Соваж бейби":

    Господине, върнете се, чакаме ви в стая номер 312, хапчетата Ви са сервирани!

    Коментиран от #23

  • 22 Боруна Лом

    75 6 Отговор
    МАЛИИИ! КОЙ КОГО?
  • 23 Соваж бейби

    36 9 Отговор

    До коментар #21 от "Карулково":

    Ами прочети за Пол Погба защо не игра и екшъна окло него ,това е от месеци .И след като се изнесе в медия ,казвам че темата е отворена няма отговор !

    Коментиран от #24

  • 24 Уважаемиа

    61 10 Отговор

    До коментар #23 от "Соваж бейби":

    Госпожо , оставете простите , да си бъдат такива ! Или , както казва нашият Спасител " Господи , прости им , защото не знаят , какво вършат " .....

    Коментиран от #25

  • 25 Соваж бейби

    16 23 Отговор

    До коментар #24 от "Уважаемиа":

    Това е много сериозна и опасна тема ,изобщо не искам да я засягам защото в България малко се знае ,говори за такива неща и си нямате много афро заселници ,временно настанени ....Показателен факт е и САЩ отваряне на хиляди демонични портали и обладани след вуду или водо не знам как би било точно на кирилица.Има и случай тукашен журналист известен за даден момент ,как купува къща в разцвет на славата си ,в която е заложена такава магия за предишно семейство ,после се откриват неща в двора и се разнищва случаят,и други собственици как живота им тръгва в обратна посока всеки който е купил този дом .Но този журналист се пропи и от голяма кариера бе изгонен от всички места ,на прага на нулата и мизерията ,само от факта че живееш с това в градината си ?!сега се връща от части в ефир ....Бог да пази хората от такива лоши хора,вещи в този занят !Ако имах власт щях да им приложа ватиканско решение и наказание ,ама нямам власт .

    Коментиран от #26

  • 26 Всъщност

    32 13 Отговор

    До коментар #25 от "Соваж бейби":

    Африканска магия вуду , се популяризира от Холивуд. Малцина знаят , че Европа има стари традиции , за правене на магия с кукли ! Много по опасна , и силна от африканската , защото се използват заклинания , подобни на светото кръщение върху куклата , и няма измъкване. Малцина са посветените , но магията на бялата раса превъзхожда дотолкова черните , та те изглеждат , като врачки , и баячки ! Това е така , защото сме от арийската цивилизация , чийто знания върху магията , са били в основата на тяхната уредба на живота. Иначе сте права. САЩ са създадени , предимно от вещици , и магьосници , които са бягали от инквизицията ! Иза порталите е вярно.

    Коментиран от #27

  • 27 Соваж бейби

    12 8 Отговор

    До коментар #26 от "Всъщност":

    Има и много открити артефакти доказани ,не само на приказки и хипотеза например
    Томас Теодор Мерлин ловец на разни неща ?! И къщата му в Лондон ,посочва се че подарил дома си за дом за сираци при условие да не отваря никога мазето ,ако е било така трябва да е бил 160 или 180 години забравих ,когато направил даренито.В колекцията му има и останки от една монахиня сестра Жозефин Розентал ,намерете я ако не я знаете ..
  • 28 При

    24 9 Отговор
    Вас , във Франция , има една интересна легенда , за алхимика Никола Фламел , който открил тайната на безсмъртието , и живее вечно , със своята съпруга ! Ако сте я пропуснала , ще ви бъде интересна . Още по интересна обаче , ще ви бъде историята на Раду Чианмар , която ако успеете да видите , ще ви накара да се замислите. Този е румънец . Общо взето , част от истината , се прокрадва , чрез филмите , и литературата . Сигурно сте виждала , или чела , как специални отдели прибират артефактите , и заличават историята. Самият аз , съм виждал неща , които обикновеният човек смята за несъществуващи !

    Коментиран от #31

  • 29 Браво бе Мбапе

    57 5 Отговор
    Да ти е честито новото гадже. Не прекалявай с алкохола, когато сте заедно. Винаги имай едно на ум.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Соваж бейби

    15 4 Отговор

    До коментар #28 от "При":

    За Раду не знаех ,сега научих ,благодаря много ще го погледна .За другите неща на някой нещо не му изнася да се знае ,което пък е по голямо изпитание за хората и лутаница в тъмното.Но все пак Бог си знае работата ,в очакване на спасителя или вторият спасител ,Земята има нужда от рестарт за добро !

    Коментиран от #32, #38

  • 32 Рестарт

    21 4 Отговор

    До коментар #31 от "Соваж бейби":

    Значи , прекъсване , и възобновяване . Такова нещо не трябва да ви плаши , защото няма да има ! Бог след потопа , е сключил завет с човеците , той да бъде приет за техният единствен Бог , а в замяна , няма да ги унищожава повече. Тоест , липсва повсеместното ни унищожение , необходимо за рестарт ! Това обаче не значи , че няма да има частично унищожение на грешниците , както е било това , засегнало само Содом , и Гомор . Повече спасители , или месии , също няма да има ! Споменато е само , второто пришествие на Христос !
  • 33 Велпапе

    50 1 Отговор
    Кой кого дупчи бе

    Коментиран от #45

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 онзи

    18 2 Отговор
    При глобален катаклизъм всички суети ще изчезнат. Само не се знае кога.
  • 37 камерунски магьосникъ

    25 2 Отговор

    До коментар #16 от "Соваж бейби":

    права си ! еМбапето е омагьосан от Погба! магията може да я развали на Кофе Бабоне баба му от Гана! ако му имаш телефона/в което не се съмнявам/ му кажи.ще направиш добро.
  • 38 маг Фокий

    13 8 Отговор

    До коментар #31 от "Соваж бейби":

    4етох ти глупостите и разбрах 4е си омагьосана. мога да ти помогна .
  • 39 Драго

    35 5 Отговор
    Мбапето се оказа доста тъп. Такива дами, доста по-хубави даже може да си вземеш в Тайланд за 50 лева.
  • 40 Никоя

    12 14 Отговор
    Това са съвсем различни човеци по снимките!
    Първият джендър няма нищо общо с жената от сбимката с Мбапе! Която, миже би, даже няма и никакви по-специални отношения с него.Липи си радост и шега, никакъв секс няма там! Даже, е по-възрастна, възможно е и да е роднина!
    Най-малкото-носовете на двете "дами" са абсолютно различни.На втората е очевидно, че е жена и по стъпалата и по скелетната структура.Стига сте ни натрапвали
  • 41 Никоя

    10 11 Отговор
    Това са съвсем различни човеци по снимките!
    Първият джендър няма нищо общо с жената от сбимката с Мбапе! Която, миже би, даже няма и никакви по-специални отношения с него.Липи си радост и шега, никакъв секс няма там! Даже, е по-възрастна, възможно е и да е роднина!
    Най-малкото-носовете на двете "дами" са абсолютно различни.На втората е очевидно, че е жена и по стъпалата и по скелетната структура.Стига сте ни натрапвали анормални човешки взаимоотношения, че не се издържа!
  • 42 Никоя

    41 4 Отговор
    И докато се обсъжда с кого спи Мбапе или кое бебе е разменено, или кой младеж броди из планината 40 дни...нещата се случват, народе...!После да няма"ама, как, защо..?"
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Мъжка любов

    25 3 Отговор
    Сиганска рабта
  • 45 ГанЯ

    6 0 Отговор

    До коментар #33 от "Велпапе":

    Връткат се!
  • 46 Реалистът

    35 0 Отговор
    Това е широко налагана тема на запад,внушават на децата че след 14 годишна възраст са и могат да се определят от какъв пол и коя религия са,също така им се внушава да не учат а да работят.Всичко е с една единствена цел,шепа избрани да управляват множеството
  • 47 Бабугер

    18 1 Отговор
    Коя от половинките ще износи бебето?

    Коментиран от #53

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Реалист

    12 1 Отговор
    Тротинетката и тишо са световни величини димек:)

    Коментиран от #50

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Луд

    24 1 Отговор
    Тоя убавец може да има всяка жена, но друго си е да е нещо по-извратеничко! Чакаме тая пишман мома скоро да го дари с наследник!!! ХА-Ха
  • 52 Никой

    6 0 Отговор
    " Наследника " на Меси му отива този дзвер.
  • 53 Уви

    18 0 Отговор

    До коментар #47 от "Бабугер":

    Какво бебе, откъде ще дойде освен с чужд генетичен материал.Те сами си лишават от поколение тия , които се оперират.Нека си мислят,че са свободни и щастливи, и красиви, но всъщност закриват сами генетичната си линия. Това е на дълбинно ниво самоотхвърляне, но нека да ги хвалят, нали изпълняват плана да се намали населението , ще са на мода.
  • 54 Русенец

    16 1 Отговор
    Много гнусно
  • 55 Мп1234

    12 0 Отговор
    Ценности.Къде е Мбапе къде е Меси.Разликата е в смисъла на живота.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Айше

    12 0 Отговор
    Ко то тразитжендер.Може ли да бабани
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Уве Зелер

    16 2 Отговор
    Трудно можеш да си "в хармония със себе си", когато си шизофреник, защото хомосексуализмът, във всичките му форми, е ШИЗОФРЕНИЯ! И това не подлежи на никакво съмнение. Мястото на тези хора е в психиатрията!
  • 60 кУмУнист

    16 0 Отговор
    Патладжанивия Французин Килиан се блъска с шоколадовия алжирец Инес, е по гнусно нещо няма бе.
  • 61 Чики-рики

    19 1 Отговор
    Не знам защо болните се отъждествяват с "различни"....,?!
  • 62 Светльо

    4 5 Отговор
    Има толкова много гейове футболисти!По цели месеци лагери,какво мислите че правят помежду си?Нали са хора,трябва да си помагат а и са млади!Кръвта им ври и кипи!Нормално е да ги избие на секс!
  • 63 Тон

    6 0 Отговор
    Не ни интересува!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 И КИЕВ Е РУСКИ

    4 5 Отговор
    Изро.и

    Коментиран от #70

  • 66 Ваня

    9 1 Отговор
    Пишете за нормални хора, какво ми набивате изчанчени ненормални сатанисти промиващи мозъците на света.
  • 67 Оффф

    7 0 Отговор
    Хю се обърна в гроба...
  • 68 Мммммм, дааааа

    1 0 Отговор
    След като гледах чистокръвните французи в националния им отбор по време на световното първенство в Катар, вече нямам съмнения с какъв цвят на кожата е бил Луи XIV. Що тогава го рисуват бял по картините не мога да рабера?!?
  • 69 Сечко

    2 0 Отговор
    Лудо младо е още еМбапето. Забавлявал се е. Дано се вземе в ръце
  • 70 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "И КИЕВ Е РУСКИ":

    Да се знае!
  • 71 куку

    2 0 Отговор
    Евроатлантическите прелести..Това ще е образование дори в детските градини..възпитание от бебета..материал за педафилска европа..От малки да те втълпяват че си трети вид..или 33...както го пропагандират в техните книги..