27 Декември, 2022 07:00 11 337 0

Дневен хороскоп за 27.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Духът на щастието навлиза в света на Лъвовете

Дневен хороскоп за 27.12.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

И въпреки, че е краят на годината, започнете нещо ново именно днес. Може би ще откриете себе си в зимните кънки или ските или пък в правенето на новогодишни картички и малки изненади. Важното е да направите нещо различно, вълнуващо, вдъхновяващо.

Телец

Желанието за нещо не е достаъчно, трябва и действия. А сега е най-добрият момент за отчитане на старата и планиране на новата година. Не го пропускайте.

Близнаци

Наблюдавайте се и просто констатирайте как изискванията предизвикват емоционална реакция у вас. Да, емоционални същества сме, но дали не се поддаваме на чужди страхове, комплекси, манипулации? Просто бъдете по-осъзнати и не приемайте ролята на жертва.

Рак

Самочувствието ви сигурно ще се повиши и освен това вероятно ще можете да му влияете. Днес най-важното качество за вас е сдържаност. Не се разпилявайте в толкова посоки, фокусирайте се върху едно нещо, насочете енергията в правилна посока. Резултатите ще дойдат много по-бързо от очакваното.

Лъв

Духът на щастието навлиза във вашия свят. Новите идеи валят като сняг, приятели започват да прииждат на групи, дори и някой се сеща да ви върне стар заем. Сложете необикновено украшение, подчертайте индивидуалността си и просто заразявайте другите с Духа на щастието!

Дева

Ако към вас са започнали да валят пари, то имайте предвид, че днес не е най-подходящия ден да ги харчите. Изчакайте малко, заделете за посев, заделете за родителите, за черни дни и ... ако е останало, тогава харчете, но много внимателно.

Везни

Не чакайте, времето никога няма да стане подходящо, просто действайте. Можете, правите, само си вярвайте повече. Вие сте великолепни работници и творци на неща. И днес е ден за създаване. Ако се налага повикайте приятели, направете едно истинско Коледно чудо!

Скорпион

Не се опитвайте да намерите виновен за нещата, които не стават според очакванията ви. Може би наистина не е подходящия момент да се случат, може би това са неща, които са извън вашата компетентност и може би е под-бре изобщо да не се случват. Със сигурност има още множество въпроси, които можете да си зададете, важното е да си дадете сметка кое е най-важното за вас и да не се тормозите с дреболии.

Стрелец

Опитайте, не по-добре бъдете изключително внимателни към външния си вид. Освен, че по дрехите посрещат, това е и въпрос на собственото ви усещане за себе си. Можете да промените всичко, единствено чувствайки се добре в кожата си и респективно в дрехите си. Направете това налко нещо за себе си.

Козирог

Отношенията ви придобиват доста сериозен характер, постарайте се да се отнесете сериозно към това. Може би човекът, с когото сте готови да прекарате живота си, още не е готов да направи тази крачка. И... просто поговорете за това, дайте си време да се почувствате добре с решението, което вземате.

Водолей

Не си правете експерименти със здравето. Изглежда прекалено много се изтощавате напоследък, а точно в навечерито на Нова година това най-малко ви е нужно. Погрижете се за себе си - масаж, медитация, йога или просто няколко комедии, отделете си време и се възнаградете за цялата година усилна работа.

Риби

Ще се усетите въвлечени в някакви бумащини, документи, въпроси за решаване именно сега. Спрете, дишайте дълбоко и се опитайте да усетите как ще се почувствате след като всичко е приключило. Сега само си спомнете какво сте направили, за да го постигнете. Имате фантазията да го направите, така че просто опитайте, може единствено да спечелите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА