Last news in Fakti

3 Януари, 2023 14:19 1 176 3

Бритни Спиърс планира да продаде имението си в Калифорния

  • бритни спиърс-
  • имение-
  • калифорния-
  • сам асгари-
  • сватбен подарък

Имотът беше сватбен подарък за нея и съпругът ѝ Сам Асгари

Бритни Спиърс планира да продаде имението си в Калифорния - 1
Снимка: БГНЕС

Американската певица Бритни Спиърс планира да продаде имение в Калифорния, което тя и съпругът ѝ Сам Асгари купиха през юни миналата година за 11,8 милиона долара.

Това съобщи в понеделник интернет порталът „TMZ“, цитиран от ТАСС.

View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

След като се освободи от попечителството на баща си, Бритни Спиърс поискала да започне живота си от нулата в този нов дом с площ от около хиляда квадратни метра, намиращ се в град Калабасас, окръг Лос Анджелис, Калифорния, пише изданието. Певицата обаче не харесала новата къща и смятала да я продаде. Все още не е ясно, дали Спиърс ще потърси друг дом, или ще реши да живее в имението си в калифорнийския град Таузънд Оукс, което купи през 2015 г. за 7,5 милиона долара и в което се омъжи за Сам Асгари миналата година.

През 2008 г. изпълнителката беше обявена за частично недееспособна поради проблеми с наркотиците и опасения относно психичното ѝ здраве. Оттогава финансите на певицата, включително многомилионен доверителен фонд, се контролираха от баща ѝ и назначен от съда адвокат. На 13 ноември 2021 г. американски съд постанови да се прекрати настойничеството на бащата над дъщеря му.

Състоянието на Бритни Спиърс, носителка на редица музикални награди, включително "Грами", се оценява на около 60 милиона долара, допълва БТА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха сега де!

    3 5 Отговор
    Добре ама защо на снимката е Хилда Казасян?
  • 2 Винаги съм лъскал за Бритни

    1 0 Отговор
    Ще си я поря редовно
  • 3 Анонимен

    0 0 Отговор
    Червената река на кръвта, която пролива сигурно включително и на пресича Преслав. Британия спира беше казала, че не е умряла да правят филм за нея, и наистина умря някой който тръгна да прави филм за себе си докато е жив.