Last news in Fakti

4 Януари, 2023 15:28 10 541 5

Какво е работила жената с най-разпознаваемия глас у нас Гергана Стоянова преди да стане актриса?

  • гергана стоянова-
  • актриса-
  • глас-
  • работа-
  • шивашко ателие-
  • шивачка

Актрисата споделя, че първата ѝ работа била в шивашко ателие

Какво е работила жената с най-разпознаваемия глас у нас Гергана Стоянова преди да стане актриса? - 1
Снимка: БГНЕС

Гласът на Гергана Стоянова със сигурност е по-известен и от самата нея, но тя може само да печели дивиденти от това. Чаровната актриса, която често чуваме в дублажите на множество филми и сериали, е разпознаваема дори и за незрящите, пише Шоу Блиц.

"Случвало се е на улицата някой незрящ да ме чуе и да попита: Може ли да ви огледам? След което започва да опипва лицето ми", бе споделила преди време в тв интервю брюнетката.

Вероятно ще е любопитно за мнозина да разберат, че преди да се захване с тази професия, Гергана Стоянова е завършила моден текстил и първата ѝ работа е била като шивачка. Заради това и дълги години дрехите, които носи, са лично изработени от самата нея.

"Преди години имах шивашко ателие и сама шиех почти всички дрехи, които носех. Честно казано капризите и претенциите относно облеклото ми създаваха истинско приключение, когато се случваше да пробвам нещо в магазин", връща с усмивка лентата назад актрисата, която винаги изглежда стилно и елегантно.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 за регистъра

    20 2 Отговор
    Работеше и гадже на Петър Стоянович.
  • 2 честен ционист

    3 6 Отговор
    Най-разпознаваймият женски глас по БГ медиите, от реклами, до новинарски емисии, репортажи и пр. е на някаква с туско име. Как намира време да озвучава всичко само се чудя аз.
  • 3 ЕГН

    21 3 Отговор
    Хубава жена , да е жива и здрава !
  • 4 Ром Бакарди

    11 0 Отговор
    Виднаж джитках сас кулата из Пиринска Макидония, демек-Разлог и тамушния вилает. Изгубих са кат кучи вав воденица и си викам:я пусни навигатура! Кат са почна: след сто метра завийти наляво, надясну, от кръговото фанете третия изход.....еле-упъти ма! Кльопам я таз жина, хараби изглежда. Да е жива и здрава!
  • 5 шофьор

    0 0 Отговор
    Тя е с гласа на телефона който ви помага да не се загубите по българските пътища !!