10 Януари, 2023 15:28 1 356 3

Певицата Сиза измести Тейлър Суифт от върха в класацията за албуми на "Билборд"

  • сиза-
  • тейлър суифт-
  • албум-
  • класация-
  • билборд

Албумът "SOS" запазва за четвърта седмица първото си място

Певицата Сиза измести Тейлър Суифт от върха в класацията за албуми на "Билборд" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ритъм енд блус певицата и носителка на "Грами" Сиза за четвърта поредна седмица оглавява класацията на "Билборд" за албуми, съобщи сайтът на изданието, цитирано от БТА.

Изпълнителката остава на върха с продукцията "SOS", от която за периода на отчитане са продадени 125 000 еквивалентни единици.

Публикация, споделена от SZA (@sza)

Втората си позиция в чарта запазва Тейлър Суифт с албума "Midnights" със 117 000 продадени еквивалентни единици.

На трето място е рапърът и продуцент Метро Бумин с "Heroes & Villains". Той се изкачва позиция спрямо миналата седмица с продадени 57 000 еквивалентни единици за отчетния период.

В челната петица на подреждането на "Билборд" за албуми се нареждат също Дрейк и 21 Савидж с продукцията "Her Loss" (52 000 еквивалентни единици), следвани от Бед Бъни с "Un Verano Sin Ti" (50 000 еквивалентни единици).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПОЛИТ КОРЕКТ

    6 0 Отговор
    негрите обичат да си поддържат културата и да обвиняват белия човек междувременно ама благодарение на него сега не са в африка и карат мустанги
  • 3 0808

    1 0 Отговор
    .. политкоректно е днес навсякъде - реклами, песни и т.н. да виждаме не бели хора..Даже в кримитата на Джеймс Патерсън главния герой детективът Алекс Крос е афроамериканец..В интерес на истината най-добрите блумени са негри..