Last news in Fakti

13 Януари, 2023 12:15 3 703 0

"Властелинът на танца" Майкъл Флетли е диагностициран с "агресивна" форма на рак

  • майкъл флетли-
  • агресивен рак-
  • диагноза

Звездата е претърпял операция и е под лекарско наблюдение

"Властелинът на танца" Майкъл Флетли е диагностициран с "агресивна" форма на рак - 1
Снимка: Shutterstock

Ирландско-американският танцьор и хореограф Майкъл Флетли е претърпял операция от "агресивна" форма на рак и е под лекарско наблюдение, предаде Ройтерс. Агенцията се позовава на изявление, публикувано в профила на създателя на спектакъла Lord of the Dance в Instagram, пише NOVA.

64-годишният Флетли стана известен като водещ член на трупата Riverdance, чието завладяващо изпълнение на песенния конкурс "Евровизия" през 1994 г. привлече глобалното внимание към ирландските танци. По-късно той създаде свое собствено шоу - Lord of the Dance.

"Майкъл Флетли е диагностициран с агресивна форма на рак. Той претърпя операция и за него се грижи отличен екип от лекари. На този етап няма да бъдат правени повече коментари", се посочва в изявлението, публикувано късно в сряда.

Флетли преди е казвал, че е бил диагностициран със злокачествен меланом през 2003 г.

Най-скорошната изява на родения в Чикаго в ирландско-американско семейство Майкъл Флетли е като сценарист, режисьор и изпълнител на главната роля във филма Blackbird, който бе пуснат по кината миналата година, четири години след завършването му.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА