Last news in Fakti

15 Януари, 2023 13:40 1 630 1

Джон Леджънд стана баща за трети път

  • джон леджънд-
  • криси тейгън-
  • трето дете-
  • родители

Все още не се съобщава полът и името на бебето

Джон Леджънд стана баща за трети път - 1
Снимка: БГНЕС

Джон Леджънд и съпругата му Криси Тейгън се прегърнаха с трето дете. Певецът съобщи радостната новина на концерт пред публиката, където отиде малко след раждането. Той призна, че не е спал добре, но след часовете в болницата е пълен с енергия, колкото и странно да е, предава БГНЕС.

Все още не се съобщава полът и името на бебето. Припомняме, че Криси и Джон се запознаха през 2006 г. на снимачната площадка на видеоклип към песента Legend Stereo. Скоро певицата и моделът започнаха да се срещат, а през 2013 г. влюбените узакониха връзката си. Двойката мечтаеше за деца, но няколко години Криси не можеше да забременее. Двамата дори замисляха да осиновят бебе. През 2016 г. обаче се роди първото им дете Луна, а през 2018 г. се роди синът им Майлс.

Преди две години двойката преживя ужасна трагедия - загубиха дете на 20-та седмица от бременността на Криси. Двойката сподели историята си в социалните мрежи и дори публикува снимки на разплакана Криси, направени в болницата. Тя обясни, че е помолила съпруга и майка си да направят няколко снимки, за да запомни този момент завинаги, както и други значими събития в живота си. Всички деца в семейството на Криси и Джон са родени чрез ин витро оплождане.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаванчо

    0 0 Отговор
    Да са живи и здрави