Last news in Fakti

16 Януари, 2023 14:31 2 898 8

Модни хитрини и трикове за прикриване на корема

  • корем-
  • мода-
  • трик-
  • хитрини-
  • прикриване

Модни специалисти дават няколко практически насоки как да изглеждаме по-стройни

Модни хитрини и трикове за прикриване на корема - 1
Снимка: Shutterstock

Имате коремче, което се опитвате да свалите, но все не ви се получава? Не сте сами.

Правите всичко необходимо, но докато успеете да постигнете целта си, иска ви се все пак да изглеждате добре, нали?

Няма проблеми – всичко може да се оправи с подходящия избор на облекло и съчетанията, които ще ви помогнат да изглеждате безупречно и най-вече със стройна фигура. Ето няколко чудесни трика, с които ще успеете да прикриете коремчето с помощта на облеклото.

Фокусирайте се върху краката

Ако искате да изместите акцента от корема си, насочете вниманието към силните си страни, например краката, съветва Флагман. Ако отместите погледа на околните към краката си, ще направите фигурата си по-източена и издължена в оптичен смисъл. Поставянето на главния акцент върху краката е добра стратегия за прикриване на коремчето.

Носете облекло в един цвят

Понякога цветовите комбинации могат да объркат нещата, но могат и да са отличен помощник. Ако не искате да изглеждате с още по-изпъкнал корем, а да го прикриете, изберете визия в изцяло един цвят. Това стеснява оптично линията на фигурата и допринася за това да изглеждате по-слаби и стройни.

Отворена връхна дреха

Един чудесен трик, с помощта на който да прикриете нежеланото коремче, е да носите разкопчани връхни дрехи. Няма значение дали ще изберете жилетка, елек, яке, блейзър, ако ги носите разкопчани, те ще прикриват визуално онова, което не искате да се вижда, защото ще придадат страничен обем на силуета.

Не загащвайте ризите и блузите

Ако искате да скриете корема си, не загащвайте горната дреха, която сте избрали за тоалета си. Ако носите риза или блуза, не я загащвайте в панталон или пола. Тази грешка кара коремчето да изпъква още повече.

Носете тесни дрехи в долната част и по-широки в горната

За да направите така, че коремът ви да не се вижда изобщо, поиграйте си с този трик за по-строен силует. Подберете по-тесни дрехи за долната част на тялото и по-широки за горната. Така ще отклоните погледа от коремчето и ще изглеждате далеч по-стройни.

Не носете прекалено тесни дрехи

Твърде широките дрехи не са добра опция, защото добавят още повече обем, особено в коремната област, която се опитвате да прикриете. Ако освен това имате и голям бюст, нещата стават още по-сложни. Но и прекалено тесните дрехи съвсем не са добър вариант, защото излагат на показ именно това, което искате да прикриете. Бъдете умерени.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    5 0 Отговор
    Къде е логиката ако една жена е мецана на 100/150 и + да си крие корема ?Те килограмите се виждат от далечина ,от близо става още по страшно.А как ще скрие копанчетата ,ръчичките само режим и движение оправят проблема .

    Коментиран от #2

  • 2 Гого

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Представям си тоя пор 150 кила как пърди

    Коментиран от #3

  • 3 Соваж бейби

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Аз давам по добра идея ,направо да си купят по една бъчва за вино или в мазите които имат .Пробиват една дупка и от долу влиза вътре и се виждат само ходилата и главата .Така всичко е скрито от горе до долу,важи и за голям картон от телевизор,пералня ,....и по леко

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Гого

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Ще се вижда само свинската глава и дебелите джолани

    Коментиран от #5

  • 5 фогата

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гого":

    Дето пипнеш,все ...ица
  • 6 още по-добра идея

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    слагаш си една китайска пиратка на едно тъмно място и я палиш
  • 7 Ром Бакарди

    5 0 Отговор
    Ако мумата мяза кат таз от снимката-ако ще и магии да прай, пак ша изглежда кат тю.лен у снагата. Другу требе тук- спорт, липса на мазни и калорични храни, воля. Инак-не!
  • 8 aнтифен

    3 0 Отговор
    Бре, бре, бре... ами нали трябва да се съблечеш на голо,... тогава с какво ще го прикриеш