Last news in Fakti

19 Януари, 2023 13:32 2 208 5

Сладко отмъщение? Кръсти хлебарка на бивше гадже за Св. Валентин. Ето как... (ВИДЕО)

  • хлебарка-
  • бивша-
  • бивш-
  • гадже-
  • свети валентин-
  • боклук-
  • име

Вече няколко зоопарка и институции за грижа за животни в САЩ предлагат възможност да кръстите нелицеприятно животно на човек, към когото не таите особено добри чувства

Сладко отмъщение? Кръсти хлебарка на бивше гадже за Св. Валентин. Ето как... (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Наближава Денят на влюбените, но за някои хора този празник не предизвиква топли и добри чувства на любов - вместо това те прекарват деня в мисли за бившия си. За да помогне на тези хора да отбележат празника подобаващо, зоологическата градина в Сан Антонио позволява на хората да кръщават хлебарки на бившите си, предава CBS.

Ежегодната традиция на зоологическата градина за Деня на влюбените помага за набирането на средства в подкрепа на "визията на зоологическата градина за осигуряване на бъдеще за дивата природа в Тексас и по света". Срещу дарение от 5-25 долара можете да кръстите хлебарка на бившия си партньор и да получите цифрова картичка за Свети Валентин - бившият ви партньор също ще получи цифрова картичка, която го информира, че хлебарка е кръстена на него.

Зоологическата градина в Сан Антонио също така позволява на дарителите символично да нарекат гризач или зеленчук на името на бившия си партньор.

Те не са единствените, които дават възможност на мразещите Деня на влюбените да изразят чувствата си към бившия си. Зоологическата градина в Бронкс също има програма "Кръсти хлебарка", в която можете да изпратите на бившия си чанта от плат с изображение на хлебарка - информирайки го, че има такава, кръстена на него.

В зоологическата градина в Ел Пасо хлебарките, които са кръстени на бивши, ще бъдат дадени за храна на животните в зоопарка, като игуани, скинкове и сурикати. Музеят на естествените науки в Хюстън също ви позволява да кръстите хлебарки на бившите си, а в аквариума във Флорида има картички на тема хлебарки за Свети Валентин, които могат да се изтеглят от сайта им.

Зоологическата градина в долината Лехи в Пенсилвания пък предлага щурци. От днес до 14 февруари с дарение от 5 долара можете да дадете име на щурец, който също ще послужи за храна на друг питомец, а зоологическата градина ще публикува ежеседмични видеоклипове, показващи как щурците се дават на животните. По време на храненето те ще споделят и някои интересни факти за животните. "Нашите животни получават вкусна и обогатяваща храна, а вие получавате някои познания за животните и възможността да посрещнете Свети Валентин начисто", казват от зоопарка.

Зоологическата градина в Торонто позволява да осиновите хлебарка, кръстена на бившия ви - но ако пък харесвате празника, можете да осиновите и двойка пингвини за любимия човек в знак на любов за Свети Валентин.

Ако буболечките не са вашето нещо, Maui Humane Society предлага възможността да кръстите неприятен предмет на името на бившия си - кофа за боклук. Дарителите могат да изберат да поставят името на бившия си на кутия за боклук за 10 долара или да купят цяла кутия за 100 долара. Даренията трябва да бъдат направени до 14 февруари, а след това "нашите котки ще се погрижат за останалото", казват от хуманното общество.

Центърът за животни в Бъркли, Южна Каролина, също продава възможността да оставите името на бившия си върху тоалетна за животни.

В Уелс можете да се включите в надпреварата за спечелване на възможността да напишете името на бившия си на кофа за боклук.

Business Waste, търговска компания за управление на отпадъци, която събира боклука и също така продава кофи за боклук, събира имена до Деня на влюбените, когато ще изтегли някои от тях на случаен принцип и ще ги отпечата върху кофите за боклук. Участието е безплатно, но не всяко име ще бъде избрано.

От години много зоологически градини, центрове за диви животни и резервати предлагат креативни начини на хората да отпразнуват Свети Валентин или да си отмъстят на бившите си половинки. През 2019 г. зоопаркът Wildlife Sydney в Австралия позволи на дарителите да кръстят змия на бившия си само за 1 долар - приходите отиват във Фонда за опазване на дивата природа.

Също през същата година Центърът за рехабилитация и обучение на диви животни Wildlife Images продаваше сьомга, която можеше да бъде кръстена на бившия, преди да бъде нахранена с нея мечка.

През 2021 г. центърът за диви животни в Ричмънд позволи на хората да дадат име на брашнен червей, бръмбар, суперчервей или восъчен червей само за 2 долара, под мотото "защото и вашият бивш е червей". След това бръмбарите отиват директно в стомаха на животно, за което те се грижат. Дарение от 5 долара позволява да кръстите рогач или нощен червей на името на "наистина ужасен бивш", предлагат от центъра.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Американска

    6 0 Отговор
    пропаганда постоянно
  • 2 Соваж бейби

    0 0 Отговор
    Няма лошо ,логически хората правят сравнение с животно на някой бивш/а или приятели които са се превърнали във врагове.Ама защо хлебарка ?!крокодил,жаба,електрическа медуза а това много боли ,мамба ,тарантула,глист,въшка ,гнусен паткан....избор голям
  • 3 Псевдоним

    3 0 Отговор
    Точно хлебарките са велики животни, оцеляват в екстремни условия и са едни от най-умните насекоми.
  • 4 Ром Бакарди

    1 0 Отговор
    Личну аз на тоз праздник-сейнт валантайн, викам на мойто жина- айди ма, змийо-ко са туткаш, праи кайвето! Кръстил сам идното женску магари-айшегюл, щот мяза малку на нея.
  • 5 ...

    0 0 Отговор
    Много очевиден машинен превод без адекватна редакция. Litter box е това за котките. "Скинкове"...