Last news in Fakti

19 Януари, 2023 15:31 15 663 1

Нещата, които мъжете казват, когато наистина ви харесват

  • харесват-
  • мъже-
  • жени-
  • чувства-
  • взаимоотношения-
  • връзка-
  • любов-
  • сигнали-
  • думи

Мъжете използват тези фрази, за да покажат на жената, че изпитват наистина топли чувства към нея

Нещата, които мъжете казват, когато наистина ви харесват - 1
Снимка: Shutterstock

Начините, по които можеш да кажеш или покажеш на някого, че го харесваш, са безбройни. Както жените, така и мъжете имат своя арсенал от начини да демонстрират чувствата и симпатиите си. Когато един мъж наистина харесва една жена, той ще ѝ го покаже не само с джентълменски действия, но и с думи, пише Флагман.

Има някои неща, които един мъж би казал, само ако ви харесва. Може да ги спомене в разговор или да ви ги напише в съобщение.

Това са мъжките сигнали и начини да покажат, че искат ясно да разберете, че ви харесват.

1. „Това ми напомня на теб“.

Това изречение показва, че мъжът мисли за вас. Той се сеща за ситуации с вас, споделени моменти, неща, които сте казали и които му напомнят за вас в дадената ситуация. Този начин е деликатен, неагресивен и е по-скоро характерен за мъже, които не са алфа и които имат лек страх от отхвърляне и нараняване. По-скоро е намек, с който да ви подскажат, че имат симпатии към вас.

2. „Мога да ти помогна с това“.

Мъжете обичат да са необходими. За тях е важно да знаят, че могат да помогнат на жените, да поемат част от тежестта, с която нежният пол се сблъсква. Кодирано е в природата им да се притичват на помощ, когато една дама има нужда от това, макар да не става въпрос за кой знае колко тежка задача. Мъж, който ви харесва или е влюбен във вас ще предложи помощта си.

3. „Изглеждаш страхотно“.

Ако той ви каже, че изглеждате страхотно, не се замисляйте дали е от любезност или не – това е начин да ви покаже, че ви харесва. Обърнете внимание на комплиментите, които прави. Те говорят красноречиво.

4. „Говорех с майка ми…“.

При това изречение има два варианта – или да ви смята за добра приятелка, с която да сподели, или ви харесва истински и иска да е по-искрен, прям с вас. Мъжете не включват в разговорите близките членове на семейството си пред кого да е. Когато един мъж заговори за това какво е споделил с майка си пред жена, това обикновено е сигнал, че тази жена е специална за него.

5. „Ядосан съм/ бесен съм/ притеснен съм за…“.

Мъжете не споделят случайно информация за неща, които са ги ядосали или притеснили. Това са емоции, които обикновено се споделят само пред хора, на които държат или които харесват. Ако мъж ви каже, че изпитва гняв или се страхува за нещо, това е един вид открехване на вратата към неговата емоционалност и уязвимост, които обикновено са сигнал за близост.

6. „Къде беше? Какво правиш?“.

Когато мъжете задават такива въпроси, те ви показват, че имат интерес към вас. Чудят се какво правите в свободното си време, когато не са ви виждали. Искат да ви покажат, че сте важни за тях, че не сте им безразлични. От целия разговор ще си проличи дали това е любовен въпрос или е просто приятелски разговор от любезност.

7. „Забелязах те да…“.

Това отново е начин мъжът да ви покаже, че сте отличаваща се за него. Забелязва детайли от облеклото, външния ви вид или детайли от поведението ви, реакциите ви. Щом ги коментира, това е още по-явен знак, че ви харесва и ви анализира.

8. „Липсваш ми“.

Ако ви каже, че му липсвате, това е неоспорим знак, че ви харесва. Въпреки че популярното схващане е, че мъжете не са толкова чувствителни и не споделят такива неща с жените, които харесват, това не е така.

9. „Ще бъда до теб“.

Това е не просто показател за това, че мъж ви харесва, а може да е направо обяснение в любов. Когато един мъж ви харесва или е влюбен във вас, той ще ви предложи рамото си, ще ви бъде опора, ще иска да е до вас в труден момент.

10. Измислил ви е прякор или галено име.

Когато мъжът иска да ви покаже, че ви харесва, той ще избягва да ви нарича с цялото ви име. Вместо това ще намери начин да се доближи емоционално до вас, като скъси дистанцията с галено име или с прякор.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читателка

    4 0 Отговор
    Няма такива филми....... Щом собствената ти майка те е наричала грозна докато си се развивала,не вярваш на никого....