Last news in Fakti

23 Януари, 2023 10:58 4 701 8

Фики Стораро отговори на обвиненията в кражба на песен

  • фики стораро-
  • тони стораро-
  • плагиатство-
  • кражба-
  • песен

Феновете на певеца го обвиниха, че е откраднал чужда песен

Преди броени дни Фики Стораро бе обвинен, че е откраднал чужда песен и коментарите по темата затрупаха профилите му в социалните мрежи, заради което поп фолк звездата счете за необходимо да поясни какво се случва.

През уикенда Фики пусна една малко по-различна семейна колаборация, в която участват баща му Тони Стораро и брат му Емрах. Новото парче носи името "Espanola baby" и с пускането ѝ Фики се зарече, че ще бъде по-продуктивен тази година.

С пускането си обаче той предизвика обратната реакция. Песента насъбра много критики заради това, че в нея има разпознаваемо чуждо звучене. В отговор на критиките Фики не скри, че е взел чужда музика, но пък си е платил и е уредил авторските права. Ето какво написа той:

"ESPANOLA BABY разбуни духовете, както всъщност често се случва, откакто се занимавам професионално с музика. Но искам да си общуваме, затова ще коментирам нещата, които Ви вълнуват. Във връзка с излезлите обвинения, че съм откраднал музиката на ESPANOLA BABY, държа дебело да подчертая, че нямам песен в репертоара без уредени авторски права. Това е кавър и авторът на музиката е получил поисканата от него сума за труда си.

Във връзка със стила на песента, миналата година работих усилено по концерта "Другото лице" с поп и рок музика. Сега пуснах няколко неща за клубовете и Tiktok. Това е тренд в момента, много хора го слушат и го търсят по време на моите участия. Мисля, че съм доказал през годините, че съм универсален изпълнител и както мога да Ви разплача с изпълнение на балада или народна песен, така мога и да Ви веселя с кючеци. Обичам Ви!"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Петя

    9 0 Отговор
    Фики Стораро дърпа джип пълен с плагиатства. За нищо не струва песента дървена главо...!
  • 4 Ха ха ха

    15 1 Отговор
    Бе то циганин ако не крадне не моа живя бре.
  • 5 Съдията Дред

    11 2 Отговор
    Някои жица, друг песен, кой каквото може
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Д@К@стрир@меП@ситто

    2 0 Отговор
    След 30годишното опростачване на нацията,чието начало сложи СДС-Шайката,спонсорирана от англо-краварските си господари,изобщо не е чудно,че е бъкано с кенефМедииКатоКенефМедиятаФакти,бълващи не новини,а вайна и простотии,аПростаците, които ВъзхваляватАнгло-кравскитеЦенностНепрекъснато се множат като хлебарки.
  • 8 ФИКИ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕМАХНЕ

    0 0 Отговор
    СПУЦИФИЧНАТА МИРИЗМА НА КЮНЕЦ КОЯТО СЕ НОСИ ОТ НЕГО !