Last news in Fakti

24 Януари, 2023 11:29 3 121 10

Ани Салич ще бъде водеща на "Като две капки вода"

  • като две капки вода-
  • имитация-
  • имитации-
  • шоу-
  • предаване-
  • ани салич-
  • димитър рачков-
  • геро

Шоуто за имитации се завръща в ефира с два сезона

Тази пролет Nova ще изненада зрителите си с цели два сезона на едно най-любимите телевизионни предавания в България – "Като две капки вода“. Шоуто ще стартира с благотворителен минисезон на 12, 13 и 14 февруари от 20:00 часа.

Специалното издание "Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната. Веднага след него телевизията ще започне и традиционния сезон на предаването, с който зрителите се забавляват всяка пролет в последното десетилетие.

Водещите на минисезона "Като две капки вода за всяко дете“ ще бъдат трима. На любимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще помага емблематичната водеща на новините Ани Салич. В благотворителния сезон участие ще вземат осем известни личности, които ще бъдат в дуети с осем талантливи деца.

Участниците във всеки дует ще влязат в образа на различна звезда.

Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска ще се качат на сцената, готови за нови преобразявания, заедно с малките си партньори. На масата на журито ще седнат продуцентът Магърдич Халваджиян, водещият на Новините на NOVA Николай Дойнов, председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази.

На 12, 13 и 14 февруари (неделя, понеделник и вторник) от 20:00 часа във всяко от трите предавания зрителите ще имат възможността да подкрепят три различни каузи на УНИЦЕФ България, като гласуват със SMS за своя любим дует. Първият лайв ще е под надслов "Закрила за всяко дете“ и ще обърне сериозно внимание на темата за емоционалното и физическото насилие над децата. Със средствата от SMS гласовете на зрителите от първата вечер УНИЦЕФ ще подкрепи директно 300 деца и 250 родители в трите детски центъра "Зона ЗаКрила“ и ще работи по превенция на насилието с още 1800 деца в България.

В понеделник (13 февруари) каузата ще бъде посветена на децата, които не могат да говорят, за да получат шанс да общуват и да учат. Каузата "Глас за всяко дете“ има за цел да събере нужните средства, с които УНИЦЕФ ще подкрепи директно още 500 деца в България, включително като им осигури и лични средства за комуникация, ще бъдат обучени още 1500 учители, специалисти и родители от цялата страна да ползват средствата за допълнителна алтернативна комуникация като безплатното приложение C-board.

Във финалната вечер на "Като две капки вода за всяко дете“ на 14 февруари каузата ще бъде насочена към най-малките и ще носи името "Най-добър старт за всяко дете“. Целта е да бъде обърнато внимание освен на физическото здраве и на социално-емоционалното и познавателното развитие на малкото дете, защото колкото по-рано бъдат открити затрудненията в развитието на детето, толкова по-голям шанс има то да ги преодолее. Затова УНИЦЕФ България ще работи заедно с правителството за изграждане на национална система за ранна интервенция. Със средствата от кампанията УНИЦЕФ ще подкрепи 1500 семейства в страната и ще обучи 150 професионалисти.

Веднага след благотворителните концерти ще стартира и традиционният сезон на "Като две капки вода“. В него ще се включат още осем смели звезди и един дует, които ще се борят за титлата на най-добрия имитатор в България. Водещи на шоуто отново ще бъдат Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а кои ще бъдат участниците и кой ще дава оценките, зрителите ще разберат веднага след благотворителния мини сезон.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И кой

    18 4 Отговор
    ще го гледа ?
  • 2 Красимир Петров

    20 0 Отговор
    Цацаров я намърда
  • 3 Механик

    9 4 Отговор
    Ани Салич е ясна, ама кои са двата протопитека до нея?
  • 4 Електричка

    12 1 Отговор
    Това шоу по коя програма е ?
  • 5 Лидер

    8 1 Отговор
    Грантаджии
  • 6 сачи

    13 2 Отговор
    ЛЕЛЕ ТЛЪСТАТА САЛЧИ И ТУК СЕ НАМЪРДА СРАМОТА ИМА МЛАДИ КАДЪРНИ И УМНИ НО НАЛИ ЦАЦАТА Е ЗАД НЕЯ ТАКА ЩЕ Е НИЩО ЧЕ ТРЯБВА САЛКА ДА Е ПЕНСИОНЕРКА НО НЕ ИЗПУСКА КОКАЛА И КОЙ ЛИ ЩЕ ГЛЕДА ПРЕДАВАНЕТО ТО РАЧКО ЛИГЛЬОТО ТО САЛСА САМО ГЕРО ДЕТО Е СВЕСТЕН
  • 7 Радо

    10 0 Отговор
    Чалгар до чалгаря, мила моя майно льо.
  • 8 тра.ед.я

    11 0 Отговор
    Ужааас! Трудно се търпи такова нещо. Рачков не ни ли стигаше, че и Ани Салич?
  • 9 тра.ед.я

    9 0 Отговор
    Грешен подбор, Халваджият! Грешен!
  • 10 0808

    2 0 Отговор
    .... от 35 години нямам телевизор и не гледам БГ ТВ... каква е тази Вечна Амбър?.. Защо красе името на бившия си? много неприятна жена..