Last news in Fakti

24 Януари, 2023 11:15 2 635 7

Венелин Петков пое по нов път след раздялата, ще преподава в УНСС

  • венелин петков-
  • кариера-
  • лектор-
  • унсс

Бившият шеф на bTV Новините се издига в учителската йерархия

Венелин Петков може да се похвали с нова работа през 2023 година. Бившият шеф на bTV Новините се издига в учителската йерархия и вече ще преподава на студенти в УНСС.

Той ще преподава по магистърската програма "Мултимедийна журналистика" и ще води курса по дисциплината "Медии и конфликти".

Още през 2021 г., месеци след като Антон Хекимян го замени като директор на „Новини, актуални предавания и спорт“ в първата частна телевизия, той стана учител на хлапета от първи до пети клас по доста модерната специалност „Глобални перспективи“ изцяло на английски език.

Предметът е основна част от програма на университета „Кеймбридж“, а у нас се преподава в скъпо частно училище. Той представя на децата житейски казуси, с които вече са се сблъсквали или предстои да се сблъскат. Между тях са опасностите, които крие интернет, дезинформацията, насилието в общуването. Разбира се, всичко е съобразено с възрастта на учениците.

И ако в професионалния му живот всичко върви добре, то в личния нещата куцат още от миналата година, когато става ясно че е разделен с колежката си Николета Маданска. С майката на двамата си сина той не се събра дори за Коледа и за първия рожден ден на по-малкото им момче. Пред приятелки Маданска изтъкнала, че причина за разлъката е тежкият характер на Венелин, който се изнервил допълнително след отстраняването си от телевизията. Станал още по-сприхав и репортерката не го издържала.

Петков обаче не смятал да се връща при Гена и това не отговаряло на истината, както се твърдеше в някои медии, пише "Хотарена".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    12 3 Отговор
    В това УНСС да не се преподава вече и космонавтика? Пълна загуба на време се оказа престоят ми там.
  • 2 И кво

    10 0 Отговор
    Ме боли мене Хса за некакъф Венелин. Предполагам и още 6 млн българи.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Перо

    7 1 Отговор
    Какъв преподавател може да бъде тоя джендър-случайник? Той е вреден за обществото, пратили го да промива мозъци!
  • 5 ха ха

    5 0 Отговор
    "Добре,че ни осведомихте за тази никого неинтересуваща го клюкинка.
  • 6 ха ха

    1 0 Отговор
    Тез, дето със греха си правят смях, по-рядко хлътват във самия грях. Един съвет, любезни господа, пазете се от тихата вода.
  • 7 Аз Варна

    4 1 Отговор
    Ще се разделят ами,когато изобщо не си подхождат с онази ухилената,дето си мисли,че може да го върже ,като ражда дете след дете и дето плескоти клисави торти и пайове.