Last news in Fakti

25 Януари, 2023 14:45 1 218 4

Мерилин Менсън постигна извънсъдебно споразумение с британска актриса, обвинила го в сексуално насилие

  • мерилин менсън-
  • споразумение-
  • британска актриса-
  • обвинения-
  • сексуално насилие

Според адвоката на актрисата Джей Елуангер, Бианко се е съгласила на споразумението, „за да продължи кариерата си на спокойствие“

Мерилин Менсън постигна извънсъдебно споразумение с британска актриса, обвинила го в сексуално насилие - 1
Снимка: БГНЕС

Британската актриса Есме Бианко, на 38 години, най-известна с ролята си на Рос в „Игра на тронове“ и американският рок певец Мерилин Менсън сключиха извънсъдебно споразумение за уреждане съдебно дело за сексуално насилие. Това съобщи списание „Ролинг стоун“, цитирано от ДПА.

Според адвоката на актрисата Джей Елуангер, Бианко се е съгласила на споразумението, „за да продължи кариерата си на спокойствие“.

Бианко заведе дело срещу Менсън през април 2021 г. за сексуално насилие. Тя беше една от повече от десет жени, повдигнали обвинения срещу американския певец, припомня БТА.

„Моята работа и личен живот отдавна са противоречиви, но последните твърдения за мен се превърнаха в ужасно изопачаване на това, което наистина се случи“, каза на свой ред Менсън, който отрече всички обвинения.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    8 6 Отговор
    Тоя/тая/то от какъв пол е???🙉💋🐵💋🙉

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Студопор

    8 2 Отговор
    Винаги покрай известните има един такъв човек, който ги обвинява в сексуално насилие... Менсън има толкова много пари, че може да си позволи всяка евтина... на света. Да, ама той ще тръгне точно за тая прегоряла британска кайсия да се замаря... Ей сега е...!
  • 4 Видиш ли,Радане

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Зададе един съвсем нормален въпрос и четири психопата веднага ти пляснаха минусите..