Last news in Fakti

25 Януари, 2023 14:58 2 725 4

Емилия Кларк се страхува да гледа "Домът на дракона"

  • емилия кларк-
  • таргариен-
  • денерис таргариен-
  • домът на дракона-
  • игра на тронове

Актрисата, изиграла Денерис Таргариен, не се осмелява да гледа сериала, разказващ историята на дома Таргариен

Емилия Кларк се страхува да гледа "Домът на дракона"  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

"Домът на дракона" се превърна в тв събитието на 2022 г. Действието в сериала се развива приблизително 200 години преди "Игра на тронове" и 172 години преди раждането на героинята на Емилия Кларк - Денерис Таргариен, пише БГНЕС.

Списание "Variety" попита Емилия Кларк дали е гледала "Домът на Дракона". "Не! Можете ли да ми простите?", отговори без колебание звездата.

"Това е твърде странно. Толкова съм щастлива, че продукцията постигна успех. На седмото небе съм от щастие заради всички награди и популярност, но... Просто не мога да го направя. Толкова е странно. Все едно някой да каже: "Искаш ли да отидеш на тази училищна среща, която не е на твоя випуск? Ето как се чувствам. Избягвам сериала".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    2 0 Отговор
    Недей си губи времето. Смотан е
  • 2 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ !! Зомбират Ви ......... Рахат съм сторил вече десетина години............
  • 3 Никой

    4 0 Отговор
    Какво ще кажете за българския филм " Война на буквите "смятан като прототип на " Игра на тронове " . Изживях пълен катарзис,шок и ужас от актьорско майсторство,режисура и сценарий. Костюмите на " Версаче " ли бяха или на " Адидас ".
  • 4 Ник

    4 0 Отговор
    Толкова ли не се намери един свестен преводач в тази държава. Думата House, се превежда като Род или Двор, когато става въпрос за кралски династии.