30 Януари, 2023 07:00 8 234 1

Дневен хороскоп за 30.01.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте как започва седмицата за всяка от зодиите

Дневен хороскоп за 30.01.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Може би прекалено много форсирате събитията. Най-напред това повишава съпротивлението, а освен това могат да ви сметнат за натегачи. Бъдете по-умерени.

Телец

Днес може да ви се наложи да работите на показ, старателно обмисляйки всяка своя стъпка. Това ще ви е необходимо накрая, ако някой се опита да ви обвини в бездействие.

Близнаци

Днес рискувате да изгубите изгодната си позиция да бъдете виновни за всичко. Опитайте да не пришпорвате нещата, насила нищо няма да получите, а нали знаете – всяко нещо с времето си.

Рак

Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено по достойнство. По-добре се занимавайте с онова, което наистина ви радва.

Лъв

Внезапното желание да промените нещата около вас по сила и изтощителност ще прилича на пристъп от радикулит. На околните ще смятат, че им е провървяло, ако при вашите пристъпи разрушите единствено собствения си дом.

Дева

Ако не можете да си позволите разкоша днес да пътешествате, опитайте поне за два часа да смените обстановката. Иначе душата ви ще изгаря от желание за нови впечатления.

Везни

Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Ограничете действията до собствените си интереси, така ще икономисате сума време и сили. Ако някой не може да се справи със собствените си задачи, не означава, че с тях трябва да се справите вие.

Скорпион

Днешният ден прекарайте в приятна компания. Ако все още не са ви поканили някъде на парти – организирайте го сами. Така поне имате предимството, че вие ще изберете присъстващите.

Стрелец

Днес най-добре бихте се почувствали, ако положите малко усилия и разчистите всичко ненужно. Хем ще освободите място за нещо ново (не само символично), хем ще разсеете напрежението, което изпитвате.

Козирог

Шеговито започвате новата седмица. Трябва да сте малко по-съсредоточени и по-прецизни, но пък сте толкова творчески настроени, че дори и малките грешки ще ви бъдат простени (но не разчитайте на това).

Водолей

В добра кондиция започвате седмицата. Настроени сте да сложите ред във всичко, дано да намерите кой да ви подкрепи. Ако представите по подходящ начин идеите си, несъмнено ще намерите поддръжници.

Риби

Забързано започвате новата седмица. Още от сутринта ще имате доста телефонни разговори и писма, които ще чакат отговор. Ами организирайте другите да свършат нещата, в това поне нямате равни.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ