Last news in Fakti

2 Февруари, 2023 09:26 20 707 7

4-те зодии с най-силна интуиция

  • зодии-
  • интуиция

Рибите са чувствителен воден знак и могат да уловят дори най-фините вибрации

4-те зодии с най-силна интуиция - 1
Снимкa: Shutterstock

Интуицията е загадъчно, мощно и странно нещо. Дори ако цялата логика сочи в една посока, а интуицията ви насочва в друга, не можете да я игнорирате. Дори ако всички наричат „нереалистично“ ​​това, което интуицията ви казва, вие знаете, че трябва да я последвате, пише edna.bg.

Понякога вашата интуиция просто знае нещо, което никой друг не подозира. Вероятно изпитвате тези завладяващи усещания всеки ден, но някои хора имат по-интензивна връзка с подсъзнанието си от други.

Ако сте някоя от тези 4 зодии, по-добре не пренебрегвайте гласа на интуицията си:

Рак: Не можете да скриете от Рака какво чувствате наистина

Дори ако се опитвате усилено да потиснете чувствата си и да запазите безизразно лице, Ракът няма да се хване на нищо от това. Те могат да виждат директно през вашата маска. В крайна сметка Ракът получава силата си от Луната, владетел на емоциите и подсъзнателните чувства. Да разбира какво всъщност се случва с другите е това, което прави най-добре. Ракът може да усети кой има добри намерения и кой лоши с почти свръхестествена лекота. Ако Рак ви вярва, това е така, защото той знае в сърцето си, че може да ви се довери.

Везни: Те са изключително наблюдателни и могат да виждат нещата ясно

Везните гледат на нещата без пристрастия, поради което интуицията им е изключително точна и надеждна. Тъй като зодията на преценка и баланс, те могат да видят дадена ситуация без пристрастия или предразсъдъци, така че можете да сте сигурни, че тяхната перспектива не е помрачена от собственото им мнение. С други думи, те могат да правят разлика между това, в което искат да повярват, и това, което всъщност е истината. Интуицията на Везните им помага да се ориентират през конфликти и да маневрират през социални ситуации като истински победители.

Скорпион: Винаги са на две стъпки пред всички останали

Когато Скорпион ви погледне в очите, може да се почувствате сякаш гледа директно в душата ви. Толкова силна е неговата интуиция! Докато повечето хора предпочитат да избягват истината, Скорпионът е програмиран постоянно да я търси. Скорпионът се управлява от Плутон, планетата на тъмнината и трансформацията, която е една от най-мистичните планети. Плутон улеснява Скорпиона да се освободи от логичния си ум и да остави решенията да се трансформират от неговите вътрешни чувства.

Риби: Те са в постоянна връзка със своето подсъзнание

Рибите са чувствителен воден знак и могат да уловят дори най-фините вибрации. Те знаят, че нещо се случва, преди някой друг да го разбере. Рибите са свързани с 12-ия дом на духовността и са управлявани от Нептун, планетата на мечтите и отвъдните царства. Те знаят по-добре от всеки друг, че истината често е много по-нюансирана и загадъчна, отколкото изглежда. За щастие, тяхната интуиция почти винаги достига до съзнанието и решенията им – истината може дори да им дойде насън.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    ФАКТ
  • 2 Астролог

    16 6 Отговор
    Скорпионите не са хора те са компютри

    Коментиран от #5

  • 3 Жена

    12 3 Отговор
    Не знам за другите, но за Рака е вярно.
  • 4 Цветанка Гербова

    1 11 Отговор
    Дрън,голямо дрън!
    А водолеите,къде ги изпуснахте.Та те са супер интуитивни.
  • 5 между_другото

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Астролог":

    Истинските астролози не ползват комютри!
  • 6 Уточнение

    3 6 Отговор
    Астрологията е лъженаука, граничеща с шарлатанство, това е ясно на всеки що-годе интелигентен човек, с поне базови познания по астрономия и астрофизика. Само един прост пример: Плутон бил управлявал Скорпионите?! Това е абсолютна глупост. Първо-това е изключително малка планета, по-малка от Луната дори, която се намира в покрайнините на Слънчевата система на огромно разстояние от Земята. Оттам Слънцето се вижда като по-ярка звезда на небето, сравнима с Полярната звезда на нашия небосклон. И гравитационното влияние и електромагнитното излъчване на Плутон са пренебрежително слаби и могат да се регистрират единствено с много чувствителна апаратура! За какво влияние върху някаква зодия може да се говори?! Това са меко казано малоумщини.... Мога да дам много други примери в тази посока, но не мисля, че има смисъл.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.