Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 07:00 5 526 0

Дневен хороскоп за 03.02.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Емоционален ден за Раците и Скорпионите

Дневен хороскоп за 03.02.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и тайни връзки става още по-сложно. В крайна сметка може и да не ви е до срещи, защото ще имате доста служебни проблеми.

Телец

Всички показатели за оценка на деня са положителни, така че този ден е благоприятен във всяко отношение. Подходящ е за започване на важни неща, ще ви донесат бързи и положителни резултати.

Близнаци

Отново основната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е днес да се по охарчите покрай някои новополучени сметки. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари.

Рак

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на негативните емоции да вземат връх, използвайте пословичната си способност да се владеете и преодолейте лошото си настроение. Макар че винаги ще се намери кой да ви ядоса отново.

Лъв

Доста динамичен ден ви очаква, особено ако работите в сферата на информационните технологии или рекламния бизнес. Днес е много благоприятен ден за срещи, макар че не се препоръчва да се обвързвате с договори точно сега.

Дева

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете внимателни в харченето, не се изхвърляйте прекалено. Рано или късно истината за финансовото ви състояние ще се разбере.

Везни

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, само ще ви развали настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Скорпион

Доста емоционален ден. Занимания и задължения няма да ви липсват. Не се впускайте във философско разглеждане на проблемите, така до никъде няма да я докарате. Но пък ще имате късмет каквото и да подхванете.

Стрелец

Определено ще ви провокират действията на околните, но ако спрете и се замислите за миг, ще установите, че другите имат право на свое мнение. Действайте със замах и не позволявайте на някакви дребни неразбории да объркват отношенията ви.

Козирог

Ако искате светът да стане по-добър, започнете от собственото си настроение и настроението на околните. Усмихвайте се по-често, особено в лицето на врагове и трудности! Помнете, че са ваши учители.

Водолей

Имате толкова много задачи, че просто умът ви не го побира как ще успеете с всичко. Нали знаете, че нещата не винаги стават по ума. Съдбата се е погрижила за вас. Само недейте да мърморите, че може да си вземе обратно подаръците.

Риби

Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите празник също. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА