3 Февруари, 2023 09:15 8 856 6

Грозната истина за всяка от зодиите

  • грозната истина-
  • зодии

Без заобикалки и излишна украса

Грозната истина за всяка от зодиите - 1
Снимкa: Shutterstock

Огромна част от описанията на характерните черти на различните зодии се правят на конвейер. Единствената цел е да се угоди на читателя. В долните редове обаче можете да видите истината за всяка една зодия - без заобикалки и излишна украса, пише flagman.bg.

Овен – много шум за нищо

Представителите на тази зодия обикновено са прекалено импулсивни, проявяват излишна агресия и обичат постоянно да се шуми около тях, макар и без причина. Овните са повърхностни и наивни. Овните обичат опростяват нещата, но не в помощ на другите, а за да им е по-лесно да го разберат.

Телец – упоритост до безкрай

Телците са упорити същества. Тяхната мантра е – мое, мое, мое. В този си стремеж те се превръщат в скучни, дребни душици.

Близнаци - хаос и безредици

Близнаците са специалисти в създаването хаос и безредици. Вниманието им винаги блуждае някъде, заето с мисли, които в повечето случаи не са въобще дълбоки. Астролозите ги слагат на едно интелектуално ниво с овните - на дъното.

Рак - вдетинените егоисти

Представителите на тази зодия никога не порастват, поне не и интелектуално. Те не могат да контролират емоциите и са непоправими егоисти. На устата им е винаги въпросът - Защо аз? Защо отново аз? Никой не го е грижа за мен?

Лъв – нарцисизъм на килограм

Лъвовете смятат всяко свое действие за достойно за похвала. Те страдат от нарцисизъм. Дребнави са. Готови са да правят едно нещо дни наред, стига да смятат, че ще е добре за тях.

Дева – желание за контрол

Девите винаги се правят, че са притеснени. Не им вярвайте. Всичко това е с цел да контролират всичко. Под техния алтруизъм лежи забулен нарцисизъм.

Везни – равновесието между позьора и социопата

Никой не може да угоди на везните. Те са капризни до безумие. Винаги казват правилните неща в правилното време, без да вярват в тях изобщо. Изглеждат разумни, но не са, и самите те го знаят и им харесва.

Скорпион – любов към чуждото нещастие

Скорпионите обичат да гледат чуждото страдание с мазохистична наслада. Те проектират своята несигурност в околните. Могат да отровят всички, с които общуват, за едното удоволствие от последствията.

Стрелец – преувеличение във всичко

За да изглеждат умни и проницателни, Стрелците ще ви засипят с умни цитати, които не разбират, и куп нереалистични истории. Всичко само и само, за да ги сметнете за добра и интелигентна компания, каквато не са.

Козирог – безскрупулни егоисти

Козирозите правят всичко с една цел – своята. Те ще ви предадат, ще ви излъжат, ще ви навредят, за да постигнат своето, и накрая ще изпитат удоволствие от това.

Водолей – клоуните на зодиака

Водолеите винаги се смятат за прекалено обикновени и скучни. Точно и по тази причина те се правят буквално на маймуни, само и само за да покажат, че не са досадници. Разбира се, че са такива, и то заради шутовските им истории.

Риби – драмата е техния живот

Всичко в живота на Рибите се върти около драмата. Те винаги са набедени, онеправдани и несправедливо обвинени. Животът им е хаос и завистта ги е обсебила напълно.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муахахахахах

    12 2 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
  • 2 хаберих

    13 2 Отговор
    Стига сте писали глупости,няма ли с друго с какво да се занимавате?!
  • 3 завод

    6 1 Отговор
    Грозната истина-има такъв много хубав филм.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Венко

    0 0 Отговор
    На венко венестия още чака.
  • 6 Кобра

    0 1 Отговор
    Само за моята зодия е писано глупост. За другите е вярно, макар и пресилено.