Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 07:00 9 667 2

Дневен хороскоп за 05.02.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Близнаците

Дневен хороскоп за 05.02.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в собствената си кожа. Добър момент да помислите за децата си. Ако все още не сте се сдобили с такива, превърнете се вие в деца. Ден за забавни игри и приключения.

Телец

Днес у вас неочаквано може да се събудят стари и сякаш отдавна забравени чувства. Дали това е добро или лошо ще разберете в последствие. Чаша горещо какао и приятелски разговор е точно това, от което се нуждаете.

Близнаци

Хубав ден за вас, в който ще се чувствате приети и спокойни. Ден, в който можете да откриете нещата, които търсите, просто слушайте повече и говорете по-малко.

Рак

Обещайте си да правите онова, което обичате, и да обичате онова, което правите. Можете да започнете още днес и това ще е много ценно преживяване.

Лъв

Малко повече разходи ще имате днес, но това няма да ви е неприятно, защото ще са все за ваши любими неща. Бъдете внимателни на кого какво казвате, защото може да ви разберат криво и после дори прошката няма да оправи нещата.

Дева

Добре е да си дадете сметка, че другите хора ще останат точно такива каквито са, независимо от вашето мнение за тях. Така че просто се успокойте и не мислете какво би могло да се случи.

Везни

Настроението ви днес ще е доста приповдигнато. Сигурно има рожденици наоколо или чисто и просто сте намерили повод да празнувате с приятели. Правилно, в тези студени дни как да се сгрее човек, освен в приятна компания.

Скорпион

Днес ще ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни. Струва си да помислите дали е по-добре да сте прави или да обичатедругите.

Стрелец

Днес си позволете време за себе си. Правете любимите си неща, с любимите си хора и просто споделяйте радостта си с околните.

Козирог

Малко предизвикателна ще е тази неделя. Нещата, които ще се изпречат пред вас, определено ще са доста изпитателни. Най-важното е да сте наясно сами със себе си.

Водолей

Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за вас, но няма как да стане без личното ви участие.

Риби

Хубав ден за йога и медитация. Енергетиката на деня е благоприятна на 65%. Днес е пълнолуние, хубав момент за освобождаване от ненужното. Дайте малко почивка на ума си от телевизия и телефони.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.