Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 07:00 11 469 0

Дневен хороскоп за 06.02.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко по-нервен е днешният ден за Раците

Дневен хороскоп за 06.02.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден, в който ще ви се иска най-много да се забавлявате. Изведете децата на разходка или по магазините (ако можете да си го позволите). Ден, в който вие ще трябва да поддържате настроението на ниво.

Телец

Първата част от деня е доста емоционална и объркана, но затова пък следобед ще можете да се усмихвате на отминалите часове. Чувството за хумор винаги помага.

Близнаци

Подгответе се отрано, защото близки роднини или съседи може да решат да ви изненадат и ще се почувствате конфузно, ако нищичко не сте приготвили. Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието.

Рак

Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Ще трябва някак да се справите с положението. Може пък ненадейно да получите някое изгодно предложение, макар че трябва да внимавате да не ви подведат.

Лъв

В изблик на приятелски чувства днес може да проявите направо глупава щедрост. Понякога е добре да оставяте хората сами да си учат уроците, без да им се натрапвате. Не всички действат с вашата шеметна бързина.

Дева

Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и предчувствия. Не допускайте черни мисли да разстроят деня ви. Проявете уважението си към по възрастните като ги посетите или поне се обадите по телефона.

Везни

Днес ще търсите предизвикателства и дано цялата ви приятелска група споделя намеренията ви. Ако не успеете да отидете на някое вълнуващо място, то поне можете да измислите нещо нестандартно заедно.

Скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и на вас може безусловно да се разчита. Забравете за развлеченията поне за няколко дни и се отдайте на работата, ако искате да получите приза, който желаете.

Стрелец

Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. На работното си място не давайте ухо на слуховете, само ще ви развалят настроението.

Козирог

Интересен ден, макар че може и да не го възприемете точно така в началото. Опитайте да запазите хладнокръвие и не се опитвайте да налагате мнението си.

Водолей

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Риби

Днес е хубаво да отделите време, за да си изясните отношенията с хората около вас. Вие наистина виждате нещата от всички гледни точки, но май имате нужда от повече решителност, за да тръгнете да действате.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА