Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 17:39 7 680 12

Ани Цолова става комедийна актриса

  • анна цолова-
  • елисавета белобрадова-
  • комедийно шоу-
  • стенд ъп

Бившата тв водеща ще участва в женски комедиен спектакъл заедно с Елисавета Белобрадова

Анна Цолова напоследък не говори много за бизнеса си с обучения по публично говорене, за който се твърди, че буксува, но има шансове да блесне в шоубизнеса.

Бившата тв водеща влиза с летящ старт в комедията. Дебютът ѝ ще е в зала 1 на НДК на 7 март в специално шоу, което се играе пред публика само веднъж и никога повече не се повтаря. Заедно с нея на сцената ще e депутатката от Демократична България Елисавета Белобрадова.

Комедийното шоу, което ще участва Анна Цолова, се прави в навечерието на женския празник - 8 март, и по традиция е посветено на чисто женски теми като майчинството, наднорменото тегло, отношенията с мъжете и т.н. Смешките в него обикновено са доста пиперливи, езикът - грубоват, но публиката като цяло си изкарва добре.

Депутатката Елисавета Белобрадова е свързана с въпросните изяви много преди да влезе в Народното събрание, но освен нея, на сцената досега са излизали основно дами от шоубизнеса, пише "Уикенд". Това са жени като Алекс Раева, Мария Силвестър, Гери Турийска и др. За първи път участие в комедийното шоу взима журналистка, която хората по принцип свързват с политиката. Организаторите на събитието явно са видели комедиен талант в нея, макар че едва ли има тв зрител, който си я представя в ролята на комедиантка. Билетите за събитието вече са в продажба. Най-евтините са по 20 лева, а най-скъпите - в оркестрината на зала 1, са по 50. Огромната част от местата в партера вече са продадени, но по балконите все още има достатъчно свободни.

Цолова ще бъде водеща на вечерта. Освен нея на сцената ще излезе певицата Прея, Красимира Хаджииванова, която заедно с Белобрадова създава проекта, Оля Малинова, която е една от най-забавните жени на българската сцена, и др.

Човек трудно би могъл да си представи Анна Цо-лова като част от родния шоубизнес, но тя май има сериозни намерения да се влее в него. Бившата тв водеща вече се е изявявала като озвучаваща актриса, само че не във филм или сериал, а в озвучаване на аудиокнига.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Полин Генов

    19 2 Отговор
    Не става и за това!
  • 2 гост

    13 1 Отговор
    Става само за унуи нещо
  • 3 спонсоръ

    16 2 Отговор
    бая е огладняла требе да и се помогне
  • 4 СМЕШНооо

    15 1 Отговор
    Доказа се,... без хранилка до никъде
  • 5 ВеРо

    14 2 Отговор
    Че тя до момента не беше ли комедийна актриса???
  • 6 Ужас

    7 2 Отговор
    Тая е негледаеми трагикомедия. Отврат
  • 7 Дедо

    9 1 Отговор
    Ани е много добра ,стига да не е пила до среднощ,помня в едно сутрешно предаване вечно беше махмурлийка и не беше в час,но тва е забавно нали...можеш да прикриеш всичко,пиянство дори,но махмурлук не можеш,говоря от многогодишен опит. Аз съм за Ани,водеща,актриса,пияна,заляна...само Наталия Симеонова да не се появява...УЖАС!!!
  • 8 Тото 1 и Тото 2

    6 0 Отговор
    ГолЕм смЕх ще пада !
  • 9 Героят от Варадеро

    0 0 Отговор
    Ако им трябват комици за масовка, могат да наемат целия екип на тв Вафла. Така или иначе вече си търсят нови кариерни предизвикателства, след като белоглавият политик спря да им плаща.
  • 10 Чичо Митко

    1 0 Отговор
    Вече купих билет за кака Ани нека го фани и за Белобрадова да има шоу купони
  • 11 Бай Онзи

    1 1 Отговор
    Най-яката мацка по всички тв-зии !!!
  • 12 Васката

    1 0 Отговор
    Анито със сладкото сочно дупе...