7 Август, 2024 10:29 683 8

Устата пренася комедийното си шоу в Лондон

  • иван динев-
  • иван динев-устата-
  • устата-
  • рапър-
  • комедия-
  • комедийно шоу-
  • стендъп комедия

Рапърът, който се преориентира към стендъп комедията, ще изнесе две представления във Великобритания

Ексцентричният рапър, който направи остър завой към комедията, Иван Динев–Устата за първи път ще представи комедийното си шоу в Лондон и Брайтън на 11 и 12 октомври, ден след рождения си ден.

„Ще отида до любимата си улица, която никога не пропускам да обиколя. Има облекла и аксесоари, тип джентълменски, казва се Джермейн стрийт“, каза рапърът и комедиант пред „Телеграф“.

Иван Динев заминава на 9 октомври, тъй като ще тече голяма подготовка за първата му изява в Лондон. Той е запазил две театрални зали с мултимедия. „Досега все съм ходил там като изпълнител. Почти винаги и аз, и колеги пеем в заведения, които са собственост на българи, и така много по-лесно се промотира участието. Сега е много по-различно и това е една голяма крачка за мен“, издава шоуменът.

„Притеснявах се много от това действие, защото в България е много по-лесно да обявиш дадено събитие, постваш плакати, по радиото го обявяват и т.н., но в чужбина се изискват много повече усилия. Надявам се да има голям интерес и да го повторя след време“, допълва още той.

Изпълнителят има много приятели в английската столица, както и голяма публика, които са идвали в България, за да гледат шоуто му. Затова тази година той е решил да отиде при тях.

„Става въпрос за голяма зала, все едно да си наемеш театър тук, у нас. Ще бъде на български. Смятам, че ще им хареса, защото е извън стандартите на общността. По принцип не съм качвал клипове от шоуто именно поради тази причина, но и за да бъде по-интересно на хората. Обявих само плакати за датите и мястото и за ден вече имаше голям набор продажби на билетите“, допълва още Динев.

Лондон е един от любимите градове на Устата, споделя самият той. „Не толкова заради англичаните, а заради красивите места, които има, обожавам да се разхождам“, споделя певецът. „Ще празнувам рождения си ден на 10 октомври там, решил съм да ходя на мюзикъл“, издава звездата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ще води ли и Софка?

    6 4 Отговор
    Погеже без Нея е просто 00
  • 2 Механик

    9 5 Отговор
    А какво стана с успехите на шоуто му в САЩ? Не се получи ли?
    Ами в Англия няма да стане. Връщай се в такситата!
  • 3 никола гешев

    9 9 Отговор
    Защо в гнилия запад, бе Иване? Защо не отидеш при българите в Украина? Или те е шубе, че ще ти натрошат русофилската кратуна. А може и в просия, ата там деньги окончилис!

    Коментиран от #4, #5, #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ха ха Хо

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "никола гешев":

    Този е русофил но не ходи да прави(шоу) в Москва.Там няма гастарбайтери от етноса му.Чаладжийски циркаджия ...нищо повече.
  • 6 Питам

    3 1 Отговор
    Защо в разпадащата се Европа, а не в проспериращия Челябинск ?
    Целувки с Азис ще има ли?
  • 7 СТИГА БЕ

    1 0 Отговор
    И в кой български пъб ще е изложението...
  • 8 Порно

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "никола гешев":

    Ти ходи в 404, Еугленски има нужда от такива като теб на фронта, докажи, че си евроокеанец.