Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 11:58 24 610 8

3-те зодии, които остаряват най-бавно

  • възраст-
  • стареене-
  • остаряване-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • зодии

Тези представители на зодиака имат силна страст към живота и приключенията

3-те зодии, които остаряват най-бавно - 1
Снимка: Shutterstock

Можете да удължите младостта, поне визуално, по много начини, но все пак има хора, които се запознават с понятието „стареене“ много късно. Астролозите са сигурни, че тези знаци са млади не само телесно, но и душевно, пише actualno.com. Ето кои са те:

Стрелец

Огненият и ярък Стрелец има голям запас от енергия и никой не може да разбере откъде той получава тази движеща сила. Намирането на унил Стрелец е задача със звездичка, като правило тези хора винаги бързат да помогнат на приятелите си, когато имат нужда от порция вдъхновение, а Стрелецът винаги има какво да сподели. Може би вътрешното безгрижие и безразсъдство помагат на Стрелеца да поддържа ентусиазъм за много дълго време и, интересно, привлекателен външен вид без външна намеса. Трудно е да се намери Стрелец, който да бъде редовен клиент на козметик или пластичен хирург - този знак умее да се поддържа по приличен начин.

Рак

Тази зодия определено не бърза да остарява. Трябва да се отбележи, че много Раци имат невероятен вкус и способност да се представят по такъв начин, че не всеки ще познае на колко години е човекът пред него. Тъй като Ракът най-често предпочита да не е по-лош от всички останали, той постоянно е в добра форма, включително се опитва да поддържа външния си вид на прилично ниво. Въпреки че понякога Ракът може да си позволи да посегне към алкохола и бързото хранене, той знае точно как да се справи с неприятните последици, а роднини и приятели са просто шокирани от това как успява да остане толкова весел и привлекателен, когато другите започват да се „предават“. В същото време Раците не бързат да издават своите тайни на младостта.

Овен

Един от най-щастливите знаци, ако говорим за остаряване. В допълнение към факта, че Овенът буквално от младостта си не се разделя със спорта, той успява да изглежда млад и на доста прилична възраст, а правилното хранене с физическа активност не винаги е определящ фактор за този знак. Точно такъв е случаят, когато човек става по-добър с възрастта, особено при мъжете. А постоянният интерес към живота не позволява на Овена да седи на дивана и да скучае.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дулмб

    11 2 Отговор
    Лечков е Рак.
    Плешив от юноша.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 емм

    36 1 Отговор
    Всичко е до гените,не до зодията..
  • 3 А пък

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дулмб":

    Е грозен от малък!
  • 4 Авицена

    6 10 Отговор

    До коментар #1 от "Дулмб":

    Плешивостта само показва излишък от мъжки хормони, т.е. вероятността да вдигнеш самолета на стари години е по-голяма, ако си плешив.

    Коментиран от #5

  • 5 Гален

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Авицена":

    Е вдигаш ли самолета плешиви Авицена ?
  • 6 Не съм съгласен

    9 4 Отговор
    Аз съм Скорпион и също бавно остарявам.
  • 7 един от стадото

    21 0 Отговор
    важното е как остаряваш. Като катедрала, или като цървул
  • 8 дзверо

    3 0 Отговор
    Жената е на 52 г., а е егати дзверо! сбръчкана е като настъпена кисела зелка...да си плюем на късмето!