Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 12:36 6 359 16

Владо Карамазов обясни защо няма да е водещ на "Сървайвър"

  • владо карамазов-
  • сървайвър-
  • водещ-
  • ваня джаферович

Фенове на приключенското риалити останаха разочаровани след новината, че Ваня Джаферович ще бъде новият водещ

Преди дни ви споделихме изненадващата новина, че новият сезон на Survivor ще има нов водещ - Ваня Джаферович. Фенове на приключенското риалити останаха разочаровани и изумени. Бившият футболист направи всичко по силите си, за да успокои страстите. Но въпросът защо Владо Карамазов бе заменен не спираше да занимава зрителите. Ето и неговия отговор, без редакторска намеса:

"Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър. Всъщност - сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ. Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това риалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма доза любов от вас, феновете. Но всичко си има своя край. Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър. Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми, в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моя живот, една от големите ми сбъднати мечти. Всичко, което съм преживял около това риалити шоу, са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. Сървайвър е оригиналът на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено риалити. Всеки път, когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание, в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение."


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владо

    40 11 Отговор
    Ти си оригиналът. Свързвам това предаване с теб, а не с твои хърватски реплики.
  • 2 пери

    24 12 Отговор
    Много важно. Няма да си загубим съня.
  • 3 Не гледам "риалити"

    62 3 Отговор
    Джаферович фемили са много нахални и се бутат навсякъде!
    Професионални досадници!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Уопс

    14 9 Отговор
    не Карамазов,а Александров.И защо се срамуваш от фамилията на баща си
  • 6 Бари

    49 1 Отговор
    Миналата година гледахме онази трътка Джеферовица, сега ще гледаме Джаферович. .. Догодина прдлагам водещ да е мъжа на Гала а след няколко години вече децата им да поемат щафетата.

    Коментиран от #10

  • 7 гост

    47 0 Отговор
    Лично мнение, водещия е задължително да говори правилен български език!
  • 8 Хикемян

    29 0 Отговор
    Сигурна съм, че в тази рокада е намесен Антон Хикемян! Той е майстор на интригите! Освен, че и двамата са Заралии си приличат с Джаферович по интригаджийските номера..
  • 9 ами,

    30 0 Отговор
    По-добре,че емблемата на българският оригинален Сървайвър-Карамазов няма да я водещ на този турски менте сървайвър с боклучави участници от Алиекспрес подбрани за плажен сеир от Анадола.Босфор тв.предлага само чалгария за затъпяване.Имаше едно оригинално купено шоу Сървайвър и него го наакаха.Без това само това гледах от нея вече и това отлистих.После Дафките да реват в медииното пространство,че хората ги/хейтили/,еми с право.Не са приятни,а са нахални.
  • 10 Бате, нищо лично

    21 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бари":

    Ама защо ги гледаш, аз ще повърна от такива предавания и не ги гледам, ваня, маня, владко резбата, бляя.
  • 11 Пример

    9 0 Отговор
    За политкоректност в телевизията! И да има какво да каже предпочита да мълчи!
  • 12 ха ха ха

    10 0 Отговор
    Смятам да им срина рейтинга - просто няма да го гледам.
  • 13 Тома

    10 0 Отговор
    Той и ваня е от хюм дружинката.Нека и той захлебе
  • 14 Аз пък не го харесвах.

    2 0 Отговор
    Особено с неговото «екшън»!
  • 15 Както и преди

    2 0 Отговор
    така и сега с ванчиту няма да е нещо по особено с оная чефо малеее
  • 16 Вако

    1 0 Отговор
    По - некадърен водещ от Джаферович не сме срещали! Опропасти предаването. Едни неразбираеми фрази, диалект, дълги паузи .... може би и мисълта му тече по бавно . Много жалко.