11 Февруари, 2023 19:24 7 835 10

Емануела и Къци Вапцаров ли са звездните участници в "Hell's Kitchen"? (СНИМКА)

  • емануела-
  • къци вапцаров-
  • кухнята на ада-
  • хелс китчън-
  • hell's kitchen-
  • звезди-
  • кулинарно шоу

В петия си сезон кулинарното риалити ще има звезден отбор от шест човека, чиято самоличност се пази в тайна

Не само "Сървайвър" ще е различен тази година. Риалитито „Хелс Китчън", което ще се надпреварва за рейтинг с шоуто за оцеляващи, също сменя формата си. Вместо два отбора - на жените и мъжете, както досега, там вече ще се състезават три - на младите, опитните и звездите. За целта от шоуто са подбрали осем популярни личности, които ще покажат колко добри са кулинарните им умения.

Кои са тези хора, от Нова телевизия още пазят в тайна, но фолк певицата Емануела вече показа снимка със звездата на шоуто - шеф Виктор Ангелов, а се говори, че и Къци Вапцаров щял да влезе в Кухнята на ада, пише "Уикенд".

От Нова телевизия явно са вербували шпиони в лагера на конкурентите си, защото веднага след като стана ясно, че риалитито „Сървайвър" тази година ще е с епизоди от по цели 3 часа, те решиха, че „Хелс Китчън" също вече ще е по 3 часа на вечер.

Предаването тръгва от 20 февруари и ще се излъчва всеки понеделник и вторник - директно на гърба на риалитито за оцеляващи.

И тъй като „Сървайвър" вече ще прилича на „ВИП Брадър" с всичките си герой от жълтите хроники на вестниците и сайтовете, “Хелс Китчън" също са решили да се разнообразят, вкарвайки в играта отбор на звездите. Фенове вече се чудят кои популярни персони ще се потят над тиганите, докато слушат безпощадните критики на шеф Ангелов.

Фолк певицата Емануела направи любопитен намек, че една от тези звезди ще е самата тя. Изпълнителката показа снимка до главния готвач, който като че ли крещи в лицето ѝ. Това обаче не е съвсем ясен знак, че влиза в „Кухнята на ада". На тази снимка звездата е трудна за разпознаване заради множеството промени в лицето си, които си причини в последно време. От Нова тв както винаги подготвят сериозни договори с новите участници в предаванията им, с които ги задължават да не разкриват подробности от шоуто, преди да е излъчено. Тези договори предвиждат солени неустойки, така че Емануела едва ли би ги нарушила с лека ръка. По-вероятно е да го е направила с одобрението на телевизията.

Възможно е и все пак фолк звездата да е в кухнята на ада просто като звезден гост, който очаква да бъде нагостен.

Според слуховете Къци Вапцаров също е сред звездите, които ще се борят на кухненския фронт. Той се слави като човек, който обича да готви и дори сам отглежда част от зарзавата, който слага на масата си. Няколко пъти е участвал в „Черешката на тортата", а „Хелс Китчън" e едно от много малкото риалитита, в което все още не е влизал. Напълно възможно е да е приел оферта за участие в него.

Говори се също така, че във формата ще влязат и бивши участници от друго риалити на Нова - „Игри на волята". Част от тях вече се вихриха в „Черешката" и стана ясно, че се справят доста добре с тенджерите и тиганите. Една от участничките във формата пък вече показа снимки от „Кухнята на ада". Това е бодибилдърката Ралица Кашинова. Дали обаче участниците в „Игрите" наистина ще готвят, или просто ще дегустират ястия в ресторанта на шоуто, тепърва ще стане ясно.

Този сезон асистент-готвачи на шеф Ангелов ще бъдат участниците от втори сезон на риалитито Светла Илиева и Никола Симеонов, които зрителите познават и от предаването "На Кафе".

Шоуто стартира с 18 участници. Най-младите са на 18 години, а най-възрастният - на 65. Голямата награда традиционно е 100 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    27 0 Отговор
    Обещавам да не гледам тоя буламач.
    Не,че съм го гледал.
  • 2 Майна

    17 0 Отговор
    Пускайте тия ,,риалити,, и ги промивайте съвсем мозъчно..
    Почти успяха..., За съжаление..
  • 3 Исторически парк

    13 0 Отговор
    Тия най много да изтровят клиентите...
  • 4 Перо

    19 0 Отговор
    От една тъпотия и опростачване, на друга! Къде са паразитите от СЕМ?
  • 5 Учителката

    8 0 Отговор
    Всичките героЙ? Не можахме да го разбера това.
  • 6 Сталин

    9 0 Отговор
    Боже опази- семейство Адамс
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Само да питам

    11 0 Отговор
    Някоя друга отр.епка,няма ли ?
  • 9 123

    2 0 Отговор
    Той Къци отдавна и за гледане не става. Одъртял и полудял съвсем.
  • 10 джукагадна

    2 0 Отговор
    - Мамо, аз грозна ли съм?
    - Не ми викай "мамо" пред хората.