Last news in Fakti

12 Февруари, 2023 20:41 3 135 10

Изхвърлете това от гардероба си, ако се радвате на голям бюст

  • поло-
  • голям бюст-
  • големи гърди-
  • мода-
  • стил

Дамите с големи гърди трябва да се сбогуват с блузите поло

Изхвърлете това от гардероба си, ако се радвате на голям бюст - 1
Снимки: Shutterstock

Пищната гръд винаги е били асоциация за привлекателност и женственост. Въпреки че тези очевидни качества са особено ценени от мъжете, големите гърди могат да създадат проблеми на собственичката си. Но защо?

Едрият бюст изисква по-специално внимание по отношение на стила, отколкото по-малките гърди. Ако имате големи гърди, ще трябва да изхвърлите някои неща, които биха ви направили по-вулгарни и непривлекателни. Трябва да се съобразявате и с дейностите, които правите, съветва jenata.blitz.bg.

Например, собственичките на големите гърди трябва да се примирят с факта, че полото не е подходящ избор за тях.

Изхвърлете това от гардероба си, ако се радвате на голям бюст

Трябва да сте много внимателни при избора на правилните дрехи, така че да изтъкнете безспорното си достойнство, като същевременно да поддържате стилен баланс.

За да изглеждат големите гърди женствени и да не изглеждат предизвикателно, те се нуждаят от подходяща подкрепа.

Защо полото не се препоръчва на жена с пищен бюст?

За съжаление, всякакви блузи или пуловери, чиято кройка завършва близо до шията, визуално ще направят бюста да изглежда още по-голям и дори увиснал, ще изкривят пропорциите на тялото и ще ви накарат да изглеждате пошло, а не привлекателно.

Този ефект ще се засили, особено в ситуация, когато слагате поло, изработено от много плътен материал, който ще стяга и ще подчертае чашките на сутиена ви.

Какви стилове на блузи или пуловери ще имат благоприятен ефект върху фигурата?

Съветваме ви да изберете дрехи с V-образно деколте, което да пасва на горната част на тялото. По-разхлабените модели изглеждат по-добре на пищен бюст, така че запазвате пропорциите между бюста и талията.

Големите гърди са привлекателни сами по себе си, така че не е необходимо да фокусирате вниманието си върху тях с допълнителни декорации: изхвърлете връхните дрехи с връзки и тези с апликации около деколтето.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    12 6 Отговор
    Офицер от разузнаването на Западния военен окръг (ЗВО) съобщи, че украинските военни, отстъпващи в Кременския участък на фронта, изоставят голяма част от оръжията и униформите.
  • 2 Сменям си ник-а

    9 2 Отговор
    Представителите на Социалдемократическата партия на Германия (SPD) на федералния канцлер Олаф Шолц загубиха изборите от Християндемократическия съюз (CDU) на регионалните избори в Берлин за първи път от 1999 г. насам
  • 3 Ихаа

    13 2 Отговор
    Аз лично нямам против големите цици да изглеждат огромни
  • 4 Ром Бакарди

    5 1 Отговор
    Виднаж ас джиткам пеша по ларгото на варната и ко да скивам: насреща ми иде неква мума, сас ейййййййййй-таквиз си.си. Асъл кат ломски дини. Ублечена сас идно таквоз бело поло ду врата, ама тънко. Кат ми стана топло, кат ми пресъхна гърлото ут вълнение, кат ма втресе и са изпотих, кат са ублещиха комбалити ми....аха аха да припадна. Тя ма фиксира сас поглед, явну вдяна как са чувствувах....усмихна ми са и ми каза: "явну си разбирач и пруфесиуналист,щом така реагираш на мойти природни дадености!" Викам си-ша ти дам идин разбирач аз на тебе, за малку да пулуча дамла и да са тръшна на пътя ут апоплектичен удар! Тъй чи-средниа размер са за придпочитане.
  • 5 086

    10 0 Отговор
    Марче, ще ти кажа един виц, дето ще ти паднат циците от него... Аа, то май някой вече ти го е разказал..
  • 6 Бе я си ..........

    5 0 Отговор
    Да не нося поло посред зима,щото ще изглеждам пошло. Как ли пък не. После болно гърло и още куп ядове. За лятото обещавам. Дълбоко деколте и вероятно пак ще изглеждам пошло, ама данък обществено мнение не плащам.
  • 7 глоги

    4 0 Отговор
    Не могат да изглеждат големите гърди НЕженственни,защото са си женски.Мъжки няма как да бъдат.
  • 8 консерва

    2 0 Отговор
    Ако полото е по-плътно ,а не прозрачно и мацето носи циципас отдолу,няма да се виждат кълбестите й прелести. А и зърната няма да стърчат и да ни напомнят,че е настало време за жътваааа!

    Коментиран от #10

  • 9 майстор

    4 0 Отговор
    Мъжете се радват на големия бюст на жената,а не тя на себе си.
  • 10 Пръц

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "консерва":

    Особено тези,които имат пиърсинг на зърната