Last news in Fakti

13 Февруари, 2023 13:58 3 483 3

30 г. по-късно Майкъл Кийтън отново влиза в ролята на Батман в първи ТРЕЙЛЪР на "Светкавицата"

  • светкавицата-
  • трейлър-
  • майкъл кийтън-
  • батман-
  • dc-
  • бен афлек-
  • крисчън бейл

Холивудската звезда се завръща във франчайза за пръв път след "Батман се завръща" от 1992 г.

Warner Bros. Pictures пусна първия официален трейлър на филма "Светкавицата" по време на тазгодишния Super Bowl.

След като през 2014 г. Езра Милър се превъплъти в ролята на Бари Алън, мина почти десетилетие, преди да се заговори за филм за Светкавицата. Проектът премина през многобройни етапи на развитие, като се сдобиваше с множество режисьори и ги губеше.

Едва когато Анди Мушиети, който стои зад римейка на хита по Стивън Кинг "То", се присъедини към екипа на DC, соло приключението на Бари започна да се развива нанякъде. Свободно базиран на сюжетната линия на комиксите Flashpoint, "Светкавицата" ще изследва случайното включване на Бари в мултивселената. Докато първоначално се опитва да се върне назад във времето, за да спаси майка си от ужасяващата ѝ смърт, Светкавицата вместо това пристига в алтернативна реалност.

Както беше обещано от самото студио, по време на Супербоул Warner Bros. Pictures дебютира първият официален трейлър на Светкавицата за филма на DC, посветен на мултивселената. Вижте го по-долу:

Макар да отне почти десетилетие, филмът ""Светкавицата"" официално ще се появи по кината това лято.

Като се има предвид колко дълго беше чакането за лентата, трейлърът на филма The Flash дава доста добър предварителен изглед на много елементи във филма.

Един от най-големите акценти е появата на Майкъл Кийтън в ролята на Батман. Това е първият път от "Батман се завръща" насам, когато актьорът се завръща в ролята. Батман на Бен Афлек и двете версии на Тъмния рицар на Крисчън Бейл също са показани като участници в екранната история на "Светкавицата". Супергърл на Саша Кале също е загатната, като така се потвърждава, че този вариант на Момичето от стомана все пак наистина ще бъде Кара.

Трейлърът на филма за Светкавицата разкрива и много повече за това как генерал Зод и Фаора от "Човек от стомана" се завръщат в играта. Заради действията на Бари вселената е преобразена, включително заличаването на Супермен, изигран от Хенри Кавил, който обаче за жалост на феновете няма да облече типичния си костюм повече. В кадрите се установява и връзката между Бари и неговия двойник, тъй като те ще трябва да се борят заедно, за да възстановят баланса. Бари споменава, че ако не успее да се върне, "може да няма бъдеще", което намеква за предстоящото нулиране на DCU.

Въз основа на всички основни екшън сцени, тежката работа с видео ефекти и цялостната история, "Светкавицата" изглежда изключително обещаващ. Това вероятно е още една причина, поради която филмът на DCEU трябваше да бъде отложен, тъй като имаше значително количество специални ефекти, които трябваше да бъдат завършени в постпродукцията. Времето ще покаже как ще се представи филмът, особено като се имат предвид съдебните проблеми на Милър през последната година. Той беше арестуван няколко пъти за различни проявления, включително вандализъм и насилие.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    1 8 Отговор
    След 30 години някой се е осмелил да поправи грешката? Твърде добре звучи.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хубаво

    0 1 Отговор
    Обаче има една приказка(всичко прекалено е вредно).Та така и с тея супергерои които надвиват злото.Злото ,никога не може да бъде победено.Доброто и злото вървят ,ръка за ръка и ако няма баланс,накрая настъпва,това което виждаме-хаос,разруха и унищожение,най-вече на ценностната система.Защо да вършим нещо хубаво и добро,има си супергерои,които ни пазят от всичко лошо,най-хубаво разпуснете и полицията,бандити,вече почти няма,защото в илюзиите си всички са супер герои,но в действителност,тези които наистина са герои по някакъв начин са мачкани и презирани.Та така де,подобен тип филми ,вече не са ми приоритет,истинският екшън съдържа много повече сърцевина от разни фантастики които се харесват на перверзниците и забележете,на злодеите.