Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 07:00 10 617 0

Дневен хороскоп за 17.02.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден, посветен главно на работни задачи, за Близнаците

Дневен хороскоп за 17.02.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес можете да предприемете някои грижи за себе си. На първо място увеличете малко повече физическото натоварване, а на второ можете да започнете курс на медикаментозно лечение или гладуване. Ако нищо от това не ви се прави, поне не мрънкайте на околните.

Телец

Ако искате светът да стане по-добър, започнете от собственото си настроение и настроението на околните. Усмихвайте се по-често, особено на враговете си и в лицето на трудностите!

Близнаци

Ден, посветен главно на работни задачи. Подходящ момент е да прочетете обявите за работа и да си изпратите тук-там документите, ако сегашните отговорности вече ви дотежават. Макар че само след два дни вече ще имате друго становище по въпроса.

Рак

Никога не си мислете, че нямате влияние върху нищо. Вашата следа, която оставяте след себе си, дори и малки прояви на добрина, няма как да бъдат заличени…

Лъв

Днес ще трябва да обсъдите някои делови въпроси, свързани с хората, с които пряко работите. Изслушайте и тяхната гледна точка, преди да си съставите мнение. Гледайте да не влизате в спорове, безполезни са.

Дева

Очаква ви доста несвършена работа и е най-добре да се мобилизирате, вместо да търсите виновни. Ще се чувствате доста по-енергични от обикновено и е добре да вложите повече енергия в задълженията си, но внимавайте да не си причините някоя телесна повреда от много бързане.

Везни

Отново ще ви вълнуват най-вече задълженията ви. Не мислите ли, че ставате твърде скучни с този работохолизъм. Отделете повече време за себе си, защо пък днес да не си купите нещо нестандартно или не се заловите сами да направите мартеници.

Скорпион

Не е от най-спокойните дни, но пък е петък, което е най-големият му плюс. И още нещо положително носи този ден - добри идеи и странни, невероятни възможности. Очаквайте неочакваното.

Стрелец

Хората може да забравите какво сте им казали, дори какво сте направили. Но никога няма да забравят как са се чувствали във ваше присъствие. Затова внимавайте как се държите с тях.

Козирог

Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от полза. Добре е да внимавате със зрението, носете защитни очила за компютър (ако ви е по джоба). Добър момент да се срещнете сприятели, нещо което отдавна отлагате.

Водолей

Отново сте си взели маската на сериозен и отговорен човек и днес никой не може да ви разсмее, защото става дума и за пари или прибавяне на средства. Все пак дори и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се отстрани, не сте ли забавна картинка, с тази каменна физиономия?

Риби

Ако ви е възможно идете по-късно на работа и без друго до обяд ще ви е криво и нищо няма да ви се подхваща. Може би питателният обяд ще ви подобри настроението, а може и да има друга причина, но следобед ще сте вече в пълния си блясък – готови за празнуване, независимо на какво.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА