2 Септември, 2013 18:05 3 626 0

Отвори врати магазин с обеците на Николета

  • магазин-
  • отвори-
  • врати-
  • обеците-
  • николета

Магазин от станалата модна верига за бижута „E’lements“ отвори врати в Парадайз център. В него се предлагат популярните напоследък огромни и разноцветни обеци, гердани, гривни, пръстени, фиби, шноли, шалове и чанти и други аксесоари. Такива носят Николета, Галена, Андреа и др.

Дамите могат да комбинират от всички елементи в един цвят или модна линия. Колекциите станаха известни сред българските певици, актриси, манекенки и телевизионни водещи. Сред почитателите на бижутата „E’lements“ е певицата Мария Илиева, която тази есен ще бъде за пореден път жури на тв реалити шоуто „X factor“. Тя стана почитател на марката в скъпарския курорт Свети Влас. Другият магазин от веригата е на Елените. Бижутата станаха популярни и сред рускините на българското Черноморие. В събота в магазина бе забелязана и Маги Желязкова.

Магазин „E’lements“ в Парадайз център е в различен модерен дизайн, който е изработен от нашумяващия у нас интериорен дизайнер Александър Върбанов.

В „E’lements“ ще откриете най-новите модни тенденции за обеци, гердани, гривни, пръстени, фиби, шноли, шалове и чанти и други аксесоари. Асортиментът включва нашата собствена марка, която е създадена специално за вас по най-новите модни правила. Предлагат се най-актуалните модели и редовно се обновява колекцията. Мотото ни е „Не изпускай елементите!“

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА