Last news in Fakti

24 Февруари, 2023 17:27 11 435 3

Kак всеки зодиакален знак се издава, когато изневерявa

  • зодии-
  • астрология-
  • изневяра-
  • връзки

Ето как можете да разберете, че половинката ви не е лоялна към вас

Kак всеки зодиакален знак се издава, когато изневерявa - 1
Снимка: Shutterstock

Когато става въпрос за голяма любов и дългосрочна връзка (каквито повечето хора търсят), няма нищо по-важно от изграждането на доверие. От началото на отношенията, през разговорите за брак, до изграждането на съвместен живот, доверието е в основата на всяко щастливо партньорство. Но когато това доверие бъде разрушено, особено от нещо като изневяра, може да бъде почти невъзможно да го възстановите някога.

За съжаление невинаги е лесно да разберете дали половинката ви е лоялна към вас. Ако обаче имате предчувствие, че вашият партньор прави нещо нередно зад гърба ви, може да използвате зодията му като помощно средство, с което да откриете истината, пише Tialoto.bg. Хората от всеки от 12-те астрологични знаци се издават по различен начин, когато имат любовна афера.

А как всеки зодиакален знак се издава, когато изневерява, разберете по-долу:

Овен: Спира да проявява физическа обич

Овните са смелите и страстни любовници на зодиака. Когато са влюбени те обсипват половинката си с обич и ласки и често го правят много явно и дори публично. Да не говорим, че представителите на този огнен знак обичат да поддържат нещата горещи във връзката си, така че когато става въпрос за сексуални отношения – те обикновено са много активни. Затова, ако установите, че партньора ви от зодия Овен вече не ви целува за довиждане, не ви гушка през нощта и не инициира каквато и да е интимност с вас, това може да е знак, че е намесена трета страна и че страстната енергия на вашия Овен е насочена натам.

Телец: Спира да цени вашите съвети и мнения

Телците са трудни за разбиране, когато ги опознавате в началото, но имат склонност да се отварят към човека, когото обикнат все повече и повече с времето. Когато хората от тази упорита земна зодия намерят партньор, с когото искат да изградят живота си, те започват да се допитват до него, да се съобразяват с него, да го молят за съвети и подкрепа. Телецът иска партньор, чието мнение цени и на когото може да се довери за всичко. Така че ако внезапно вашият Телец започне да не желае помощта ви, ако усещате, че вече не ви уважава достатъчно – има защо да се тревожите. Голям е шансът той/тя да търси мнението на някой друг.

Близнаци: Започват да крият телефона си

Бъбривите и общителни Близнаци обичат забавленията и непрекъснато разширяват своя приятелски кръг. Хората от тази въздушна зодия обичат да променят периодично своите хобита и интереси. Ако започнете връзка с човек от зодия Близнаци, в началото той ще се държи като отворена книга – ще ви споделя всичко, включително и най-съкровените си мисли. Ако обаче с течение на времето вашият любим започне да става по-прикрит, ако внезапно започне да пази от вас телефона и/или компютъра си, може би имате известна причина за безпокойство. Близнаците обикновено не са потайни, нито пък са дискретни, освен ако няма какво да крият.

Рак: Става отбранителен и пренебрежителен

Връзката с Рак обикновено е от вида – романтика с най-добрия приятел. Хората от този знак са привързани и грижовни партньори и са известни със своето търпение, което ги прави отлични спътници в живота. Няма значение какви препятствия може да срещнете във връзката си, винаги можете да разчитате, че Ракът ще се помъчи да изглади нещата в името на общото благо. Именно затова е сравнително лесно да хванете един Рак в изневяра. Той просто ще спре да се старае, ще усетите, че вече не се интересува от вас и че не се наслаждава на компанията ви. Освен това може да започне да се държи отбранително, а не любящо, както доскоро. Ще изглежда студен и пренебрежителен и вече няма да се съобразява с чувствата ви.

Лъв: Полага повече усилия за външния си вид

Връзката с човек от огнената зодия Лъв не е за хора със слаби нерви. Личностите от този знак обикновено обожават да драматизират, преекспонират и преиграват всичко в живота си, в името на това вниманието винаги да е насочено към тях. Въпреки всичкото си перчене и фукане обаче, Лъвовете обикновено са много лоялни партньори. Когато Лъвът ви обича, той ще ви „осветява“ със своята силна светлина и ще ви кара да се чувствате център на вселената му. Ако обаче вашият Лъв реши да кривне от правия път, то вие ще забележите следното – той/тя ще започне да полага повече грижи и усилия за външния си вид. Ще започне да ходи на фитнес, да пази диети и да излиза вечер „с приятели“ по-често, като рязко ще намали времето, което прекарва с вас.

Дева: Изведнъж променя графика си

Девите са практични в подхода си към любовта и много предвидими във връзките си. Това, което прави връзката с човек от зодия Дева толкова приятна е, че винаги знаете какво да очаквате – при него няма неприятни изненади. Когато каже, че ще направи нещо – прави го, без нужда от напомняне. Девите живеят живота си в рутина, която много рядко променят. Те са склонни да се придържат към едни и същи навици, хобита и дневен режим. Така че, ако вашият партньор Дева внезапно не е там, където е казал, че ще бъде, или има необяснима промяна в графика си, има шанс той да крие нещо от вас.

Везни: Стават свръхкритични към вас

Уравновесените Везни са знакът на справедливостта. Те знаят как да накарат любимите си хора да се чувстват забелязани и специални, умеят да ги развеселяват и като цяло се стараят в отношенията си с другите. Везните са дипломати и винаги казват правилното нещо, така че да не обидят човека отсреща, поради което са едни от най-добрите дългосрочни партньори в зодиака. Следователно, ако откриете, че вашият любим от зодия Везни е започнал да се заяжда с вас, ако се държи свръхкритично към връзката ви изневиделица, то може би умът и сърцето му блуждаят някъде извън вашите отношения.

Скорпион: Става супер потаен

Скорпионите са воден знак и като цяло са потайни и мистериозни. На пръв поглед те са флиртаджии, но от друга страна са дълбоко емоционални и им трябва време, за да могат да се доверят на своя партньор. Когато са в сериозна връзка Скорпионите са лоялни и като цяло са открити със своя любим човек. Те са склонни да споделят всеки малък детайл за своите мечти и желания с тези, които обичат най-много. Но ако изведнъж почувствате, че вашият Скорпион не ви държи в течение на всичко, което се случва в живота му, ако усетите, че нещо крие, по-скоро е вероятно той да разказва историите от ежедневието си на някой друг.

Стрелец: Спира да публикува ваши общи снимки

Стрелците обичат забавленията, свободолюбиви са, а също и много спонтанни в любовта. Когато този бурен огнен знак намери партньор, който споделя неговите страсти, това може да се окаже най-голямото приключение в живота му. Можете да очаквате много снимки с половинката си Стрелец, направени, за да бъдат споделени онлайн. Влюбеният Стрелец ще ви накара да се почувствате като най-красивия човек на света, независимо дали пътувате заедно по света или си седите един до друг на дивана у дома. Ако обаче вашият партньор внезапно спре да качва ваши общи снимки в социалните медии, то може би се опитва да скрие вашите приключения и отношения от някого.

Козирог: Спира да се обвързва финансово с вас

Козирозите бавно влизат в дълготрайна връзка. За този практичен знак любовта е инвестиция в бъдещето. И въпреки че това не звучи супер романтично, това е чудесен начин да изградите живот с някого. Ако се окажете във връзка с човек от зодия Козирог, бъдете готови, този човек да ви предложи света на тепсия, независимо от цената. Въпреки това, ако вашият Козирог започне да се държи колебливо от финансова гледна точка, да не иска да правите по-големи общи покупки, ако се оттегли от общия ви бизнес и т. н., обърнете внимание. Може би той просто се оттегля от отношенията ви или иска да комбинира активите си с някой друг.

Водолей: Предпочита да прекарва времето си с приятели

Водолей е знакът на приятелството. Когато плените сърцето на човек от този знак, той бързо ще ви представи и ще ви интегрира в цялата си група от приятели, ще ви накара да се чувствате като част от нещо специално. Можете да очаквате романтичната връзка с Водолей да върви ръка за ръка с много нощи навън с хората, които са му най-близки от години, а именно – неговите дружки. Но ако вашият любим започне да настоява да излиза сам или да прекарва време с приятелите си без вас, то има вероятност да се е „сприятелил“ с някой по-специален за него човек.

Риби: Започват да пазят емоционална дистанция

Рибите са най-големите мечтатели на зодиака и любовта обикновено е нещото, за което те фантазират най-много. Сладки, чувствителни и емоционални, те не се страхуват да отворят сърцата си и да споделят най-съкровените си мисли с партньора си. Те са склонни да се държат нежно и любвеобилно с половинката си, така че да я накарат да се чувства обичана и специална. Ако внезапно обаче на вашите Риби започне да им липсва обичайната топлина и емоционална откритост, може би е време да се разтревожите. Може би те просто споделят емоциите си с някой друг.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    Аз представа да лижа
  • 3 Вазле

    1 0 Отговор
    Нали сам си доказана мангафарка снимах се с 5 сатанински листчета и ги качих в фб