Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 12:45 1 600 5

Джесика Частейн падна на сцената на наградите на Гилдията на актьорите (ВИДЕО)

  • джесика частейн-
  • падна на сцената-
  • гилдията на актьорите-
  • награда

Частейн произнесе трогателна реч, като посвети наградата си на своя колега Майкъл Шанън

Джесика Частейн падна на сцената на наградите на Гилдията на актьорите (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Джесика Частейн падна, докато се качваше на сцената на наградите на Гилдията на филмовите актьори (SAG) за 2023 г., и преживя "момента на Дженифър Лорънс" в неделя вечер, пише БГНЕС.

Частейн се спъна в роклята си, докато отиваше да приеме наградата си за най-добра женска роля в телевизионен филм или сериал за работата си в "Джордж и Тами" на наградите SAG 2023. Актрисата от "Добрата сестра" падна напред, докато вървеше по стълбите, и протегна ръка към пода, за да балансира. Тя получи помощ от Кортни Ванс и Пол Мескал. Мескал, който вече беше на сцената, хвана ръката на Частейн, за да ѝ помогне да извърви останалата част от пътя до подиума, след като Ванс ѝ се притече на помощ.

Частейн произнесе трогателна реч, като посвети наградата си на своя колега Майкъл Шанън и сподели съвета, който е получила от покойния Филип Сиймур Хофман.

В разговор с Extra след звездната церемония Частейн, облечена в розова рокля, дълга до пода, каза: "Просто трябваше да ме откарат с въздушен транспорт, не можех да го направя, цялото ми тяло се тресеше."

Тя призна, че е била "малко смутена" от падането, но добави: "Двама много красиви мъже ми помогнаха да се изправя, така че не беше толкова лошо".

В Туитър феновете шеговито сравниха падането ѝ с епичния момент на Лорънс при връчването на “Оскар“. "Джесика Частейн почете Дженифър Лорънс за 10-годишнината от падането ѝ на Оскарите", написа един потребител.

Друг написа в Туитър: "Десет години по-късно Джесика Частейн току-що се изравни с Дженифър Лорънс".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хм....ако е имало

    3 0 Отговор
    Поне един Мъж,щеше да се хване за Нещо и да не целува пода
  • 2 :))

    2 1 Отговор
    Долу предразсъдъците!
    И жената е човек и има право да се напие!

    Коментиран от #3

  • 3 нее

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от ":))":

    Роклите, в които се губят, са виновни ...
  • 4 без имена

    2 1 Отговор
    е как не ги обвиниха в сексизъм още?
  • 5 Ямболски помияр

    1 1 Отговор
    От долу е като царевица