Last news in Fakti

8 Март, 2023 12:58 1 725 0

Киану Рийвс винаги е искал да играе един супергерой на Marvel

  • киану рийвс-
  • актьор-
  • роля-
  • супергерои-
  • марвел

Екшън звездата изуми феновете си с неочакваното признание

Киану Рийвс винаги е искал да играе един супергерой на Marvel - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Киану Рийвс остави феновете си изумени, разкривайки коя е ролята, която винаги е искал да изиграе. Рийвс, който в момента е зает с промотирането на филма "Джон Уик 4", се включи в сесията „As Me Anything“ в Reddit и обсъди избора си на кариера, пише БГНЕС.

58-годишната звезда от "Матрицата" беше попитан дали съжалява, че е отказал някоя роля в кариерата си, на което той отговори отрицателно. Актьорът от "Константин" обаче разкри, че винаги е мечтал да изиграе един класически герой от комиксите на Marvel, която стана емблематична за Хю Джакмън.

"Имало ли е някога в кариерата ви роля, за която съжалявате, че сте отказали?", попита един от потребителите на Reddit.

"Не... но винаги съм искал да изиграя Върколака", призна Рийвс.

Той не обясни дали просто е желал ролята, или е загубил от Хю Джакман, който играе героя от „X-Men“ в девет филма и ще се превъплъти в емблематичната роля в предстоящия „Deadpool 3“.

Рийвс пък ще се завърне към своя герой от DC Comics, детектива за паранормални явления Джон Константин, в дългоочакваното продължение на филма "Константин" от 2005 г.

Филмът "Джон Уик 4" с Киану Рийвс в главната роля ще излезе по кината на 24 март.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА