Last news in Fakti

17 Март, 2023 07:00 10 219 0

Дневен хороскоп за 17.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един ден за приятни занимания за Близнаците

Дневен хороскоп за 17.03.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста сложен ден, носи предизвикателства и най-вече преумора. Работата и резултатите са важни, но е нужно и да се почива, да се даде време на тялото да се възстанови. Не се претоварвайте.

Телец

Желанието ви да действате ще среща съпротивата и незаинтересоваността на околните. Не ги насилвайте прекалено, просто разпределете задачите, а резултатите чакайте чак следващата седмица.

Близнаци

Един ден за приятни занимания, насладете се на красивата страна на живота. Възможно е да имате някои парични проблеми, но това не бива да ви тревожи, подобни проблеми никога нямат край, но не забравяйте да проверите дали всичко е наред с данъчните ви задължения и сметките за битови нужди.

Рак

Не е лек този ден за вас, трябва да уреждате доста неща с държавни служители, а навсякъде ще срещате бездушие и непрофесионално отношение. Най-добре изчакайте понеделник и без друго нещата едва ли ще се уредят днес.

Лъв

Днес нещата ще се случват бързо и за кратко. Трябва да сте способни да уловите мига, обаче на мърво място е важно да сте сигурни какво точно искате.

Дева

Макар и свързан с доста задачи, този ден може да бъде донесе ползи за вас. Не вземайте важни решения, просто правете каквото трябва и не пренатягайте нещата.

Везни

Имате достатъчно сили, за да свършите всичко, но зависимостта ви от други хора сериозна спъва изпълнението. Не се ядосвайте, по този начин няма да постигнете нищо, бъдете категорични и изискващи, щом се налага, за да накарате другите да си свършат работата.

Скорпион

Седмицата свършва и точно сега ви е обзел небивал ентусиазъм. Гледайте да го съхраните за по-дълго и се пазете от пролетната умора, че имате много неща за вършене.

Стрелец

Не е лек този ден за вас, ще се чувствате разкъсани между безброй задължения и отговорности. На всичко отгоре и у дома си няма да срещнете нужното разбиране. Не приемайте нещата трагично, има и такива дни. Опитайте се да се радвате на събуждащата се природа и може би ще ви олекне на душата.

Козирог

Започвате ентусиазирани днешния ден, което е прекрсно. Ще имате доста поводи да се замислите за почтеността на хората около вас, но пък това ще ви е полезно.

Водолей

Денят се очертава като доста напрегнат, особено ако сте по-невъздържани в репликите си. Възможни са конфликти с колегите и най-неприятното – с началниците. Бъдете по-сдържани и проявете повече разбиране към околните. И не си изкарвайте гнева у дома.

Риби

Добре е днес да приключите с поетите ангажименти. Работата ще ви спори, макар да е повече отколкото ви се иска. От понеделник ще се появят нови занимания, така че завършете старите, за да им отворите място.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА